Viimeinenkin lapsi muutti kotoa! Pariskunnalla hauska tapa juhlistaa tilannetta

2:45

Ohiolainen pariskunta päätti juhlistaa kuopuksensa poismuuttoa humoristisella tavalla. Facebookissa julkaistussa kuvassa pari pitelee käsissään tyhjää linnunpesää ja liitutaulua, johon on kirjoitettu: "Tyhjä pesä elokuussa 2018".

Keskeyttikö lapsi petipuuhat? Yllä olevalla videolla lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen kertoo, miten tulee toimia, jos lapsi yllättää kesken seksin.

Nykyajan vanhemmilla on tapana julkaista sosiaalisessa mediassa kuvia erilaisista elämäntapahtumista. On kuvia ultrasta, vastasyntyneestä vauvasta ja ensimmäiselle luokalle menevästä koululaisesta.

Kahden lapsen äiti Vicky Piper päätti julkaista hieman toisenlaisen elämäntapahtumakuvan. Hänen kuopuksensa aloittaa tänä syksynä korkeakoulussa, ja nainen julkaisi Facebookissa itsestään ja miehestään kuvan, jossa pariskunta pitelee kädessään tyhjää linnunpesää. Kuvassa heillä on myös liitutaulu, jossa lukee ”Tyhjä pesä elokuussa 2018”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– 20 vuotta sitten emme ottaneet kuvia lapsemme kengistä kauniilla niityllä kertoaksemme raskaudesta. Nyt uuden ajanjakson kunniaksi, olkaa hyvät! Vicky kirjoitti leikkisästi kuvien yhteyteen.

Facebook-päivitys on kerännyt jo yli 100 000 tykkäystä, ja sitä on jaettu 26 000 kertaa. Vanhemmat ympäri maailmaa ylistävät Vickyn huumorintajua.

Aviomies keksi idean

Vickyn mukaan idea kuvaan tuli hänen mieheltään Jeffiltä.

– Olimme juuri vieneet poikamme koululle – tyttäremme aloitti viime vuonna korkeakoulun ja poikamme vuoro on nyt – ja kun tulimme kotiin, monet olivat hyvin huolissaan siitä, miten pärjäisimme, nainen muistelee.

Vicky ja Jeff eivät nähneet asiaa näin negatiivisessa valossa.

– Molemmat lapset pärjäävät hienosti, he ovat korkeakoulussa ja se on mahtavaa! Me siis ajattelemme eri tavalla ”tyhjästä pesästä”, Vicky kertoi TODAY Parents -sivustolle.

Niinpä Jeff etsi ulkoa tyhjän linnunpesän ja pariskunta ryhtyi kuvaushommiin.

Lasten elämäntapahtumat vaikuttavat myös vanhempiin

25-vuotishääpäiväänsä syyskuussa juhlistava pariskunta aikoo asua edelleen kodissaan Daytonissa Ohiossa. He aikovat nauttia uudesta tilanteesta keskittymällä toisiinsa ja matkustelemalla.

– Viimeiset 20 vuotta olemme keskittyneet lapsiimme ja yrittäneet huolehtia myös toisistamme. Nyt voimme panostaa toisiimme!

Vickyn mielestä ihmiset juhlistavat ensin monia tapahtumia, mutta unohtavat riemuita myöhemmistä vaiheista. Valmistumiset ja lasten elämänmuutokset tuovat myös muutoksia vanhempien elämään, mitä ei aina muisteta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja