Sovellusvinkki: Laadukkaita somekuvia ja sähköisiä "postikortteja" Adobe Postilla

Applen ja Googlen sovelluskaupat ovat väärällään erilaisten e-cardien, eli sähköisten ”postikorttien” luomiseen tarkoitettuja sovelluksia, mutta valitettavasti niiden laatu ei juuri päätä huimaa. Onneksi Photoshopista ja muista graafisen alan ohjelmistoistaan tunnettu Adobe on julkaissut näppärän sovelluksen, jolla saa nopeasti tehtyä tyylikkäit kuvia esimerkiksi näin ystävänpäivän aikoihin läheisille lähetettäviksi.

Adobe Postilla voi kuvista tehdätervehdyksiä tai vaikkapa huomion herättäviä kansikuvia, ja jakaa niitä esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tai viestisovelluksiin. Post tarjoaa laajan valikoiman valmiiksi aseteltuja pohjia, joita voi muokata haluamaansa suuntaan, tai tervehdykset voi rakentaa myös omien valokuvien pohjalta.

Adobe Post on tässä vaiheessa saatavilla vain Applen iOS-laitteille, mutta myös Android-versio on tulossa jossain vaiheessa. Sovellus on ladattavissa maksutta Applen App Storesta, ja sen käyttö edellyttää maksuttoman Adobe ID -tunnuksen luomista. Samalla saa käyttöönsä kaksi gigatavua pilvitallennustilaa. Lisätilaa voi hankkia kahden euron kuukausimaksulla, jolla saa 20 gigatavua tallennustilaa.

Lue myös:

    Uusimmat