Viikon kuuma mies: Karismaattinen Dolph Lundgren

Elävä legenda Dolph Lundgren saa naiset haukkomaan henkeään The Expendables 3 -elokuvassa. 56-vuotias tähti on saanut kaikki ihmettelemään uskomatonta ruumiinrakennettaan jo vuosikymmeniä. Katso kuuma kuvakooste hurmaavasta ruotsalaiskomistuksesta.

56-vuotias Dolph Lundgren on mies, joka nousi suureen suosioon Sylvester Stallonen rinnalla Rocky-elokuvassa esittäessään venäläisnyrkkeilijä Ivan Dragoa. Kyseisen roolin jälkeen hänet nähtiin lukuisissa toimintaelokuvissa, kuten esimerkiksi He-Man-hahmona elokuvassa Masters of the Universe

Hurmuri saa jokaisen naisen tuntemaan olonsa turvalliseksi. Onhan hän kuitenkin voittanut karatessa Euroopan mestaruudenkin kaksi kertaa putkeen. Komistus on selkeästi pitänyt taitoaan ja uskomattoman ihastuttavaan ruumiinrakennetta yllä vuosien saatossa.

Miehen viimeisin elokuvansa nimeltään Expendables 3 tuli äskettäin ensi-iltaan ja se on tämän hetken katsotuin elokuva. Jokainen kyseisen elokuvan nähnyt ei voi olla kiinnittämättä huomiota hänen uskomattomiin raameihinsa. Jokainen voi takuulla kuvitella tulla nostetuksi hänen vahvoille käsivarsilleen ilman huolen häivää.

Lihaksikas älykkö

Innostuneisuus taistelulajeja kohtaan ei syntynyt aivan tuosta noin vaan. Lukuisissa haastatteluista Rocky-elokuvastakin tuttu hurmuri kertookin innostuneensa taistelulajeista isänsä vuoksi. Lundgrenin isä oli nimittäin hieman väkivaltainen ja muun muassa tämän takia Dolph halusikin oppia puolustamaan itseään.

Ohjaajanakin kunnostautunut mies halusi myös muuttaa pois Ruotsista. Tähän hän löysi keinon opintojensa kautta. Tämä lähes kaksimetrinen körmy onkin uskomattomien lihasten lisäksi myös huumorintajuinen ja älykäs. Ennen elokuvauraansa Dolph nimittäin saavutti muun muassa ylemmän korkeakoulututkinnon kemiantekniikan alalla vuonna 1982.

Action-tähtenä tunnettu mies on kuitenkin pintaa syvemmällä paljon enemmän kuin ainoastaan uskomaton ulkomuotonsa. Mies muun muassa jätti uransa hieman taka-alalle tytärtensä vuoksi. Dolph ja hänen silloinen vaimonsa Anette Qviberg halusivat nimittäin antaa lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden. Pitkän avioliiton jälkeen pari kuitenkin erosi vuonna 2011 ja komistus palasi Espanjasta Yhdysvaltoihin. Tähän päivään mennessä lukuisia elokuvia tähdittänyt legenda sai pian muuton jälkeen uralleen ansaitusti uutta nostetta Sylvester Stallonen luoman The Expendables -elokuvasarjan ansiosta.

Mies on täynnä yllätyksiä ja harva tietääkin, että hänen oikea nimensä on Hans. Tällä nimellä hänen perheenjäsenensä miestä kutsuvatkin. 

Katso kuvagalleria


Lue myös:

    Uusimmat