Viiden lapsen äiti tiukassa paikassa – tuntematon hyväntekijä pelasti päivän

Amerikkalaisäidin päivän pelasti tuntematon sankari.

Eräs alabamalaisäiti postasi Facebookin What's Happening in Pell City -ryhmään liikuttavan tarinan tuntemattomasta hyväntekijästä.

WBRC:n mukaan Melissa Simmsillä oli kamala päivä: se alkoi hänen puolittaessaan viimeiset 10 dollariaan aviomiehensä kanssa, jotta mies saisi tankattua auton ja pääsisi töihin, ja Simms itse pääsisi lääkärin vastaanotolle.

Simmsille oli tehty useita vaativia leikkauksia hiljattain, ja hänen piti mennä vielä tarkastukseen. Vastaanotolla hän ikäväkseen kuuli olevansa velkaa vielä toimistomaksun verran – summan, jota hänellä ei ollut. Simmsin Trey-poika oli ollut kotona sairaana, ja oli tullut äitinsä mukaan lääkäriin. Kun äiti oli lääkärin juttusilla, tuntematon nainen lähestyi poikaa kirjekuoren kanssa. Nyt Simms etsii naista sosiaalisen median välityksellä, paikallisessa Facebook-ryhmässä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olen pahoillani, mutta minun pitää jakaa tämä... Minulla oli yksi niistä päivistä, kun tuntuu, että kaikki menee pieleen, ja sitten... tuntematon nainen, jota kutsun maanpäälliseksi enkeliksi, ojensi tämän pojalleni minulle annettavaksi, kun olin lääkärin vastaanotolla. Tämä pelasti koko päiväni. KIITOS ja laitan hyvän kiertämään. Olen lukenut tällaisista satunnaisista kiltteyden teoista, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olen kokenut sen itse. Ehkä tämä piristää jonkun toisen päivää samalla tavalla kuin minun!!!"

Tuntemattoman naisen jättämässä kirjekuoressa oli sata dollaria sekä lappu, jossa luki: "Minullakin on ollut tuollaisia päiviä kuin sinulla nyt. Koeta kestää. Joosua 1:9."

Joosua 1:9 viitannee tähän Raamatun tekstiin: "Olenhan minä sinua käskenyt: Ole luja ja rohkea; älä säikähdy äläkä arkaile, sillä Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi, missä ikinä kuljetkin."

100 dollaria (noin 90 euroa) pelasti Simmsin päivän. Hän pystyi maksamaan toimistomaksun lääkärille, sekä ostamaan päivällisen perheelleen, johon kuuluu viisi lasta. Simms toivoo pääsevänsä tapaamaan hyväntekijänsä kiittääkseen tätä. Nainen on kuitenkin vannonut laittavansa hyvän kiertämään, vaikkei löytäisikään juuri kyseistä laupiasta samarialaista.

Lähteet: WBRCSomeecards

Mitä on ystävyys? Katso videolta lasten hellyttävät vastaukset:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja