Mainos

Vihinen uudesta Kummeli-elokuvasta: Samanlaista älämölöä luvassa kuin ennenkin

Viidennen Kummeli-elokuvan kuvaukset ovat alkamassa Pälkäneen ja Kangasalan maisemissa. Elokuvan ohjaa useista suomalaisista hittielokuvista (Häjyt, Pahat pojat, Matti) tuttu Aleksi Mäkelä.

– Aleksi Mäkelä ohjaa, mikä on fantasistista. Meillä on erittäin hauska käsikirjoitus, josta yritämme tehdä aika hauskan elokuvan, kertoo Vihinen ohjaamansa Juice-musikaalin ensi-illassa Sappeen kesäteatterissa.

– Samanlaista älämölöä on luvassa kuin ennenkin. Ei me olla laskelmoidusti mietitty, että vieläkö Kummeli-huumori iskee, vaan teemme sitä mikä itseämme naurattaa, huvittaa tai mitä pidetään hauskana. Toivotaan sitten, että joku "hullu" tulee katsomaan näitä meidän hommia, naureskelee Heikki Vihinen.

Elokuva tulee ensi-iltaan tammi-helmikuussa 2014.

– Yli 30 kuvauspäivää meillä on edessä eli ihan normaalisti mennään. Sitten istutaan paljon editissä ja tehdään jälkityöt. "Viimeistä päivää eli vielä kerran pojat" - on elokuvan työnimi, mutta millä se sitten tulee ulos on vielä vähän epäselvää.

Legendaarinen Kummeli nosti tamperelaishuumorin koko Suomen tietoisuuteen 1990-luvun alussa. Monissa hahmoissa näkyvät tamperelaiset perustyypit Matti Näsästä ja Mauno Ahosesta alkaen. Suomen elokuvasäätiö on myöntänyt viidennelle Kummeli-elokuvalle Viimeistä päivää - eli kerran vielä pojat 450 000 euron tuotantotuen. Edellinen Kummeli-ryhmän elokuva Alivuokralainen ilmestyi vuonna 2008.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.