Mainos

Vietätkö joulun yksin – tahallaan tai tahtomatta? Vastaa kyselyyn

Oletko jouluna vain omassa seurassasi? Kerro tilanteeseen johtaneista syistä ja ajatuksista kyselyssämme.

Onko tuleva joulu ensimmäisesi ilman seuraa, vai onko se tuttua jo ennestään? Kuinka usein tai pitkään olet viettänyt joulua yksin? Oletko jouluna yksin omasta tahdosta vai tahtomatta?

Jos joudut olemaan jouluna yksin vastentahtoisesti, mistä se johtuu? Onko taustalla esimerkiksi huonot perhesuhteet, perheenjäsenen kuolema tai lasten poismuutto? Miltä tuntuu olla jouluna yksin? Mikä siinä on pahinta? Mitä kaipaat jouluista muiden kanssa? Hävettääkö joulun viettäminen yksin?

Jos olet jouluna yksin omasta tahdosta, miksi niin? Viihdytkö yksin aina muulloinkin? Kummastelevatko muut valintaasi? Olisiko sinulla mahdollisuus viettää joulua porukassa, jos niin haluaisit?

Aiotko juhlistaa joulua siitä huolimatta, ettei muita ole sitä jakamassa? Millä tavalla? Koristeletko kotia joulukuntoon, syötkö jouluruokia, käytkö joulukirkossa tai ostatko esimerkiksi itsellesi joululahjoja?

Vai onko niin, että joulu on sinulle päivä muiden joukossa? Pyritkö ohittamaan sen mahdollisimman huomaamatta?

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Hyvää Elämää -sivustolla. Yhteystietoja pyydetään vain mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.