Viesti Snapchatissa herätti huolen: 12-vuotias sankaripoika pelasti tytön hengen

3:08
Miltä masennus voi näyttää?

Amerikkalaispojan aavistus pelasti tuntemattoman tytön hengen.

Kun 12-vuotias pittsburghilaispoika Gabe Rongier huomasi Snapchatissa nuoren tytön levottomuutta herättävän viestin, hän päätti toimia, uutisoi New York Post.

Vaikka Gabe ei juurikaan tuntenut yli 1600 kilometrin päässä Texasissa asuvaa tyttöä, eikä voinut olla varma, ettei tämä pilaillut, hän ei voinut jättää tämän avunhuutoa huomiotta. Tyttö oli kirjoittanut, "ettei olisi täällä huomenna".

Gabe soitti itsemurhia ehkäisevään kriisipuhelimeen, josta hänet yhdistettiin Itä-Texasin poliisilaitoksen konstaapeli Chandlerille.

– Hän meni käymään tytön kotona ja tarkastamaan hänen tilanteensa, Gabe kertoi CBS Pittsburghille.

Poliisi ehti paikalle juuri ajoissa

Seuraavana päivänä konstaapeli soitti ja kertoi tytön olevan kunnossa, mutta uhan olleen todellinen. Viranomaisten mukaan paikalle saavuttiin juuri ajoissa pelastamaan tytön henki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Gaben Fred-isä kertoo, ettei meinannut aluksi uskoa tarinan pitävän paikkaansa. Hän kertoo kutsuneensa poikaansa pikku sankarikseen siitä lähtien.

– Tietysti olen ylpeä hänestä, mutta toivon todella, että muut hänen ikäisensä nuoret näkisivät tarinan ja inspiroituisivat toimimaan ja auttamaan jotakuta tarvitsevaa, toteaa puolestaan Gaben äiti, Lori.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja