Mainos

Vierailu loppui lyhyeen – imettävä tytär sai lähtöpassit oman äitinsä luota: "Kukaan ei halua nähdä tuota"

Imettäminen aiheutti äidin ja hänen aikuisen tyttärensä välille kiistaa. 

Imettäminen on asia, joka herättää usein suuria tunteita. Vaikka julkiseen imettämiseen suhtaudutaan usein hyvinkin ristiriitaisesti, harva on kuitenkaan joutunut kuulemaan kritiikkiä kotona imettämisestä. 

Näin kävi kuitenkin eräälle äidille, joka jakoi kokemuksensa erikoisesta tilanteesta Facebookin Breastfeeding Mama Talk -sivustolle.

"En välitä siitä, kuinka imetät kotonasi"

Päivityksessä nainen kertoo olleensa syömässä äitinsä luona, kun kesken vierailun hänen kolmeviikkoinen tyttärensä ilmoitti myös tarvitsevansa ruokaa. Koska kolmen lapsen äiti halusi kerrankin syödä ruokansa lämpimänä, hän nousi pöydästä, haki pienen tyttärensä ja alkoi imettää lasta ruokapöydässä. Tästä alkoi tilanne, joka aiheutti molemmin puolista verenpaineen nousua.

– Äitini ei sanonut aluksi mitään, mutta sitten kun nurmikkoa leikkaamassa ollut isäpuoleni astui sisään, hän loi minuun vihaisen katseen ja pyysi minua hakemaan viltin ja peittämään itseni, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pienen tytön äiti perusteli viltin poisjättämistä kuumuudella ja epämukavuudella, ja keskustelu päättyi siihen, että nainen ehdotti heidän poistumistaan. Tämä vaihtoehto kävi lasten isoäidille paremmin kuin hyvin. Kesken lähtövalmistelujen isoäiti jatkoi vielä keskustelua aiheesta.

– Aiotko todella lähteä sen vuoksi, että olet minun kotonani ja pyysin sinua peittämään itsesi? En välitä siitä, kuinka imetät kotonasi, mutta minun talossani sinun tulee peittää itsesi. Kukaan ei halua nähdä tuota, isoäiti oli todennut.

Päivityksen mukaan lasten isoäiti oli vielä maininnut lapsenlapsilleen vierailun keskeytymisen olleen heidän äitinsä syytä. 

Äidin jakama kertomus erikoisesta tilanteesta on kerännyt runsaasti huomiota ja tuhannet ihmiset ovat osallistuneet keskusteluun siitä, toimiko äiti tilanteessa oikein. Suurin osa kommentoijista on lähtenyt puolustamaan äidin oikeutta imettää lastaan missä haluaa. Eihän isoäitikään juo teetään viltin alla? 

Lähde: GoodtoKnow 

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.