Videosta hitti: Tuleva isoisä näytti, kuinka vastasyntynyttä kylvetetään – tämä suloinen apuri suostui "vauvaksi" mukisematta

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Katso myös: Puhutko kissaa? Näin lemmikkiä kannattaa tulkita.

Vietnamilainen mies keksi täydellisen tavan demonstroida pojalleen, kuinka vauvaa kylvetetään.

Tulevasta isoisästä tuli somen suosikki, kun vietnamilaismies keksi suloisimman ja nerokkaimman tavan opettaa jälkikasvua odottavalle pojalleen, kuinka vastasyntynyttä vauvaa kylvetetään. Poika, Vinh Quang Pham, julkaisi isänsä demonstraation Facebookissa, kertoo muun muassa Bored Panda.

Sen sijaan, että tuleva pappa olisi esitellyt kylpemisen saloja vaikkapa nuken avulla, hänellä oli käytössään astetta parempi malli, nimittäin kissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissa vaikuttaa rentoutuneelta "kylvyssään"

Videolla mies selittää kylpemisprosessia pojalleen ja näyttää kaikki sen vaiheet. Hän muun muassa muistuttaa poikaansa siitä, että vauvan päätä tulee tukea koko ajan. Käsissään hänellä on touhuun yllättävän myöntyväinen kissa, joka näyttää rentoutuneelta koko videon ajan.

Tuleva isoisä laittaa myös kissan syliinsä ja esittää, kuinka vastasyntyneen pää puhdistetaan. Hän hieroo rauhallisesti kissan päätä ja loiskuttaa sille kuvitteellista vettä, eikä kissa tunnu pahastuvan lainkaan mallinukkena toimimisesta.

"Vauvan" kylvetys on ihastuttanut somekansaa. Videota on katsottu jo 1,2 miljoonaa kertaa, ja siihen on reagoitu 48 000 kertaa. Sekä isoisän opetustuokio että kissan rauhallinen käytös ovat keränneet katsojilta kehuja.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista.


Lue myös:

    Uusimmat