Lemmikkikamera taltioi kateissa olleen kissan reaktion, kun se näki taas omistajansa – hittivideo liikutti somessa: "Aloin välittömästi itkeä"

Puhutko kissaa? ”Haista v**tu” voikin olla oikeasti ”rapsuta minua"– näin tulkitset kissaa 2:33
Katso myös: Puhutko kissaa? Näin kattia tulkitaan.

Suloinen video omistajaansa kaivanneesta kissasta on koskettanut TikTok-käyttäjiä.

Lemmikkikameran taltioimassa koskettavassa videossa nähdään uupuneen kissan suloinen reaktio siihen, kun se ymmärtää olevansa kotona ja turvassa seikkailunsa jälkeen. Vaikka söpöjen eläinvideoiden sanotaan lievittävän stressiä ja ahdistusta, TikTok-käyttäjät ovat kommentoineet, että tämä video nosti kyyneleet silmiin. Videosta uutisoi Daily Star.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kissa reagoi liikuttavasti

TikTok-käyttäjä @thelmahale julkaisi lemmikkikameran videon, ja kertoi, että hänen kissansa JR oli ollut kateissa koko päivän. Kun etsinnöistä huolimatta kattia ei tavoitettu, jätti omistaja kulhollisen ruokaa ja omistajan pesemättömän paidan kuistille sekä asensi lemmikkikameran hälyttämään, jos se havaitsisi liikettä.

Videolla voi nähdä, kuinka uupunut kissa palaa kotikuistille ja selvästi nälkäisenä alkaa hotkia sille jätettyä ruokaa. Omistaja kertoo saaneensa aamuyhdeltä puhelimeensa ilmoituksen liikkeestä ja meni kuistille hakemaan kissansa kotiin. Liikutusta on herättänyt kissan reaktio omistajansa näkemiseen. Kuullessaan tämän äänen sen silmät laajenevat, kun se nopeasti hylkää ruokansa ja juoksee omistajansa luo.

– Halatkaa karvavauvojanne, omistaja kehottaa videon saatteessa.

"Aloin välittömästi itkeä"

Videota on katsottu huikeat kymmenen miljoonaa kertaa. Kommentoijat ovat liikuttuneet kissan reaktiosta.

– Se ikään kuin sanoi, että 'äiti, sinä löysit minut', ihasteli eräs.

– Se jätti ruokansa? Hitto, se rakastaa sinua, totesi toinen.

– Itkin, tunnusti kolmas.

– Sen silmät, kun avasit oven, kommentoi yksi liikuttunut itkusilmäisten emojien kera.

– Se oikeasti jätti ruokansa hänen takiaan. Minäkin haluan halata sitä, kirjoitti yksi.

– Aloin välittömästi itkeä, myönsi eräs kommentoija.

– Mitä jos kissat ajattelevat, että ne heitettiin ulos, kun kaikki tavarat ovat ulkona, pohti yksi kommentoijista.

Kissalla kaikki hyvin

Omistaja vei kissan eläinlääkäriin, sillä reissunsa aikana se oli alkanut kävellä kummallisella tavalla. Kissassa ei kuitenkaan havaittu olevan mitään vikaa, ja kävelykin palasi normaaliksi. Omistaja epäilee sen joutuneen kissatappeluun, sillä sillä on useita naarmuja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka kissoja saatetaan pitää itsenäisinä oman tien kulkijoina, joille omistaja on ennemminkin palvelija kuin rakas ihminen, joskus ne yllättävät osoittamalla rakkautensa melko suoraan – niin kuin JR-kissan käytös osoittaa. Alkukesällä puolestaan ruotsalainen Ida epäili, ettei voisi enää lähteä kotoaan ja jättää kissaansa yksin kotiin nähtyään lemmikkikamerasta sen huutelevan ikäväänsä. Myös Glenn-kissan käytös omistajan ajettua pihaan osoitti, että ikävä on ollut.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää kissoista.

Lue myös:

    Uusimmat