Makaa täysin paikoillaan eikä reagoi mihinkään – tämän koiran kylpyhetken seuraaminen voi aiheuttaa ahdistusta: "Minun täytyy tietää, onko se kunnossa"

Näin totutat koiran kynsien leikkaamiseen 1:45
Katso myös: Näin totutat koiran kynsien leikkaamiseen.

TikTokissa julkaistu video voi aiheuttaa hieman ahdistusta, sillä suloinen koira makaa siinä kylvyssä aivan liikkumatta.

TikTokissa julkaistulla hullunkurisella videolla kultainennoutaja makaa täysin paikallaan kylpyvedessään saaden videon nähneet pelkäämään lemmikin hyvinvoinnin puolesta, kertoo Daily Star.

Videolla koira makaa kyljellään kylpyammeen saippuaisessa vedessä, jossa ei kuitenkaan ole niin paljon vettä, etteikö koira kykenisi hengittämääm. Koira kuitenkin makaa tyystin liikkumatta samalla, kun sen omistaja hieroo sen turkkia saippuavaahdolla. Lemmikki ei reagoi edes siihen, kun sen omistaja läpsii sitä kylkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Elääkö se? vitsaillaan videolla näkyvässä tekstissä.

Koiraa läpsytellään useita kertoja lisää, mutta se ei hievahdakaan.

"Minun täytyy tietää, että se on kunnossa"

Koiravideota on katsottu yli 11 miljoonaa kertaa, ja sillä on yli 1,2 miljoonaa tykkäystä. Kommentoijat ovat kuitenkin olleet myös huolissaan koiran jaksamisesta.

– Juonenkäänne: se onkin kuollut, epäili eräs kommentoija.

– Se on aivan liian rentoutunut, naureskeli toinen.

– Se on joko rentoutunut tai sammuttanut itsensä kokonaan. Olen huolestunut, mietti yksi kommentoija.

Koirasta on julkaistu kylpyvideon jälkeen useita videoita, joissa se on täysissä voimissaan. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

~ Vau, miten reagoimaton. Voisit ehkä julkaista videon siitä heräämässä, että tietäisimme, että se on kunnossa, pyysi eräs kommentoijista.

– Todiste elossa olosta? Ehkä tämän päivän New York Times sen vieressä? ehdotti eräs.

 – Minun täytyy tietää, onko se kunnossa, rukoili yksi.

Monen pelkäämää synkkää käännettä ei videossa ollut. Omistaja on kylpyvideon jälkeen julkaissut lemmikistään useita videoita, joissa se on täysissä voimissaan.

Lue uusimmat koira-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat