Videohitti! Putouksen Donald Trump -sketsi levisi Amerikkaan asti

Mikko Penttilän, Minka Kuustosen ja Ernest Lawsonin tähdittämä Putous-sketsi on huomioitu jopa Atlantin toisella puolella.

Näyttelijä Mikko Penttilä esitti Putouksen kahdeksannen kauden avausjaksossa nähdyssä sketsissä vakuuttavasti Yhdysvaltain uutta presidenttiä Donald Trumpia. Minka Kuustonen nähtiin hänen vaimonsa Melania Trumpin roolissa ja Ernest Lawson edellisen presidentin Barack Obaman saappaissa.

– Palautetta on tullut jonkin verran ihan ulkomailta asti. Isäni puolelta sukua asuu USA:ssa ja lähetin videon sketsistä sinne. He ovat taas jakaneet sitä eteenpäin ystävilleen ja niin edelleen, Penttilä kertoo.

– Kyllähän tuollaiset videot äkkiä menevät nykyään viraaliksi. Nythän ovat suosiossa nuo "America First, Finland Second" -tyyppiset videot.

Minka Kuustonen kertoo opetelleensa Melania Trumpin eleitä videoklipeistä.

– Katsoin muun muassa puheita, joita hän piti ennen presidentinvaaleja. Rakastan sitä, kun hahmolla on oikea esikuva. Siitä ei voinut kuitenkaan tehdä tarkkaa imitaatiota, kun sketsi tehtiin suomeksi, Kuustonen sanoo.

– Sketsistä tehtyä videota on katsottu tosi paljon! Kuulin, että sitä on levitetty Yhdysvaltoihin asti. Toivottavasti se leviää mahdollisimman laajalti, Kuustonen innostuu

Ernest Lawson kertoo myös saaneensa paljon palautetta Trump-sketsistä.

– Mikko veti Trumpin hahmon niin älyttömän hyvin ja sketsi oli niin ajankohtainen, Lawson toteaa.

Katso artikkelin alussa video Trump-sketsistä! Katso alla myös muita Putous-sketsivideoita.





Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat