Video turmapaikalta: Jakelu- ja pakettiauto mittavassa kolarissa Kehä 3:lla – kuljettaja jouduttiin irrottamaan ristikkoportaalin alta

Pakettiauton ja jakelukuorma-auton kylkikolari Kehä 3:lla – yksi sairaalaan 0:24
Silminnäkijän video tapahtumapaikalta.

Pakettiauto ja jakeluauto törmäsivät toisiinsa Kehä 3:lla keskiviikkona, jonka seurauksena yksi vietiin sairaalahoitoon.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos sai hälytyksen aamulla kello 10.06 Vantaan Kehä 3:lle Ikean kohdalle, kun pakettiauto ja jakelukuorma-auto olivat törmänneet toisiinsa. 

Jakeluauto oli ajautunut tien keskialueelle törmäyksen johdosta. Mennessään se kaatoi ristikkoportaalin, joka on tien yläpuolisten opasteiden ja merkkien kiinnitysalusta.

Kuljetusauton törmätessä tähän teräksiseen portaaliin vaurioitui ohjaamo niin, että ajoneuvon kuljettaja loukkaantui ja hänet jouduttiin irrottamaan ajoneuvon ohjaamosta pelastuslaitoksen toimesta. Portaali oli kaatunut onnettomuudessa kuorma-auton päälle. 

Keski-Uudenmaan Pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jarmo Myllymäki kertoo, että jakeluauton kuljettaja vietiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. 

– Pelastustöitä tehtiin kolme tuntia, jonka aikana tiealue ruuhkautui. Poliisi jäi pelastustöiden jälkeen ohjaamaan liikennettä, Myllymäki kertoo. 

Myös pakettiauto vaurioitui törmäyksessä, mutta sen kuljettaja ei loukkaantunut.

MTV Uutisten tavoittaman silminnäkijän matka pysähtyi kello 10.25 Kehä 3 moottoritien rampille. 

– Siinä sitten pidin autossa ruokatunnin ja ihmettelin maailmanmenoa. Noin puolentoista tunnin kuluttua päivystävä palomestari tuli kertomaan, että lähde Lahteen päin ja mene sieltä Vantaalle. Näin teinkin ja olin takaisin Ikean luona kello 12.15 jatkamassa matkaa Haminaan, silminnäkijä kertoi MTV Uutisille.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat