Video: Tästä alkoi Frankfurtin paljastelu – Kian uutuudet kiinnostavat suomalaisia varmuudella

Tällä viikolla Teknavin verkkosivut täyttyvät Frankfurtin jättimäisten automessujen uutuuksista (katso lista uutuuksista tästä). Messujen viralliset pressipäivät ovat tiistai ja keskiviikko, mutta Kia aloitti paljastelunsa jo maanantain ennakkoillassaan.

Uudella Optimalla Kia pyrkii horjuttamaan tosissaan saksalaisvalmistajia, kuten jo aiemmin kerroimme. Optiman ilme on aikaisempaa aggressiivisempi ja selkeästi tyylikkäämpi. Uusi Optima on myös edeltäjäänsä isompi. Kokonaismittaa autolla on jo yli 4,8 metriä. Paremman tilantarjonnan lisäksi laatuvaikutelmaa ja varustelumahdollisuuksia on parannettu.

Suomessa hyvin pärjännyt Sportage-katumaasturi on nyt yltänyt neljänteen sukupolveen. Tuorein versio on muotoiltu Kian Euroopan muotoilukeskuksessa. Auton muodoissa yhdistyy pyöreitä ja teräviä linjoja. Keula hallitsee aikaisempaa suurempi, Kian nykymalleille tyypillinen ”tiger-nose-säleikkö”

– Sportage on todella vaikuttavan näköinen, varsinkin keularatkaisu ja sivuprofiili ovat upeita. Auto on jälleen osoitus Kian ainutlaatuisesta muotoilusta. Optima puolestaan on tyylikäs D-segmentin sedan. Uskon, että Optima on D-segmentin eräänlainen uusi suunnanäyttäjä, Kian Suomen maahantuonnin PR-päällikkö Lauri Puintila hehkutti Teknaville.

Katso alta videotunnelmat Kian ennakkoillasta, joka järjestettiin merkin Euroopan pääkonttorissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja