VIDEO: Tässä tulevat vuoden 2015 kovimmat hiustrendit

Vuoden 2015 hiustrendeissä nähdään perinteitä ja kapinaa, rohkeita värivivahteita ja rikottuja leikkauksia. Koulutuspäällikkö Tommi Ruskomäki paljastaa, mistä kevään hiusmuoti on saanut inspiraationsa. Uskaltaisitko sekoittaa vihreää ja punaista?

Ylväyttä ja eleganssia. Epäharmoniaa ja harmoniaa. Tyrmääviä väriyhdistelmiä. Etnistä inspiraatiota ja kulttuurivivahteita. Siitä on vuoden 2015 hiusmuoti tehty.

– Tänä keväänä hiuksiin tulee todella hienoja sävyjä. Yhdistävänä tekijänä on, että murretaan väriä, Goldwellin koulutuspäällikkö Tommi Ruskomäki kertoo MTV Lifestylen haastattelussa.

Pastellisävyt ovat menneen talven lumia, eivätkä pohjaväriä tukevat kontrastivärit ole enää kirkuvia shokkivärejä tai karamellisävyjä.

Hiusvärien avainväreinä nähdään esimerkiksi murrettua kuparia ja yönsinistä. Hiuksissa toimii yksi avainväri, kuten vaikkapa violetti – inspiraationsa se voi saada asiakkaan silmien sävystä tai lempiväreistä, jotka näkyvät tämän asusteissa, kuten koruissa, kengissä, vyössä tai silmälasisangoissa. Näin hiusvärikin toimii eräänlaisena asusteena tuoden kantajansa parhaat piirteet esille.

Kuitenkin avainvärin terävyys viedään vastavärillä – näin hiusväristä tulee pehmeämpi. Esimerkiksi punaista voi pehmentää vihreällä.

Sekoita perinteitä ja kapinaa – inspiroidu väreistä

Kuvagalleria 9 kuvaa - katso

Hiusmuoti 2015 – Traditional Rebels

Leikkauksissa on puolestaan nähty aiemmin paljon geometristä ja vahvaa muotokieltä, mutta nyt hiuksiin kaivataan lisää luonnollisuutta ja pehmeyttä.

– Uutuutena mennään rikotumpaan, sulkamaisempaan ja pehmeään, laskeutuvaan hiusmuotolinjaan, Ruskomäki kertoo.

Miesten hiuksissa puolestaan nähdään esimerkiksi "arpileikkauksia", jolloin hiuksiin ajetaan kuvioita.

Lue myös:

    Uusimmat