Video: Tämä kysymys sai Tamin kyyneliin suorassa lähetyksessä

Mitä kuuluu kiekkomiehen kesään? 24:50

Jääkiekkolegenda Juhani ”Tami” Tamminen liikuttui Studio55.fi-lähetyksessä puhuessaan jääkiekkomaajoukkuepaidan merkityksestä itselleen.

Tami murtui kyyneliin kesken suoran lähetyksen juontaja Lauri Karhuvaaran kysyttyä häneltä, mitä leijonapaita hänelle merkitsee.

– Se on paita, joka on minun suuri ylpeydenaihe. Erityisesti se maajoukkuepaita, ja sain olla kapteenina vielä viisi vuotta. Se on suuri ylpeydenaihe, Tamminen sanoi lähetyksessä silminnähden liikuttuneena.

Menestys ei kuitenkaan ole syntynyt yksin. Tamminen puhuu jääkiekkosukupolvesta, joka nosti suomalaisen jääkiekon tunnetuksi lajiksi. Tähän kuuluivat muun muassa Juha Rantasila, Veli-Pekka Ketola ja Kalervo Kummola.

– Vielä kerran, tämä on joukkuepeli – kaikki nämä loistavat valmentajat, pelaajat, johtajat. Yhdessä me räjäytettiin, tavallaan tehtiin tästä pelistä suuri. Ja sen takia se (maajoukkuepaita) on minulle tärkeä paita.

Millainen on hyvä johtaja yritysvalmentajanakin toimivan Tammisen mielestä? Milloin Suomi voittaa seuraavan kerran jääkiekon maailmanmestaruuden? Katso koko lähetys!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja