Video: Päihitä kaikki ystäväsi – opi parhaimmat strategiat Afrikan Tähti -mestarilta!

Rahatta Madagaskarilla, vankina Slave Coastilla, saldona vain tarpeettomia hevosenkenkiä. Kuulostaako tutulta? Pettääkö hermo? Miten tästä eteenpäin? Lue maailmanmestarin vinkit.

Afrikan Tähti, tuo kotimainen lautapelien klassikko, jo yli 60 vuoden takaa. Pelissä kilpaillaan siitä, kuka löytää ensimmäiseksi Afrikan Tähden ja saa sen vietyä kotiin. Matkalla vaanivat rosvot tyhjentävät varomattoman kulkijan matkakassan tyhjäksi. Varo vaan, ettet myöskään jämähdä orjarannikolle kolmeksi vuoroksi.

Karjaalainen Toni Suominen voitti Afrikan Tähden maailmanmestaruuden viime marraskuussa. Hän paljastaa nyt MTV Lifestylelle oman pelitaktiikkansa.

– Jokainen peli on kiehtova ja mielenkiintoinen seikkailu. Sillä ei loppujen lopuksi ole mitään väliä voitatko vai häviätkö, jos sinulle jää sellainen fiilis, että ”Vitsi, kun oli kiva pelata”, Suominen summaa.

Hallitseva maailmanmestari antaa myös vinkin uudelle pelaajasukupolvelle:

– Opettele pelaamaan ilman rahaa! Kilpailuissa näkee kuinka pelaajilla katoaa mielenkiinto ja peli hajoaa, jos rosvo vie rahat. Voitto ei ole kiinni rahoista, vaan siitä kenen peli pysyy parhaiten kasassa!

Maailmanmestari pelaa aina sinisellä nappulalla, mutta mistä hän lähtee: Kairosta vai Tangierista? Entä minne hän ei koskaan – koskaan – mene? Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat