VIDEO: Kesän 2014 bikinimuoti tuo rannalle röyhelöitä

Ensi kesänä rannat ovat täynnä pastellivärejä, kirkkaita kuoseja ja myös röyhelöisiä ihanuuksia!

Kesän 2014 bikinitrendejä ovat värit ja kuosit. Tarjolla on myös röyhelöitä, kertoo Linda Haglund, Cubuksen markkinointikoordinaattori.

– Tänä vuonna erityisesti karkkivärit ja pastellivärit, todella kirkkaat, näyttävät värit, Haglund kuvaa.

– Tosi paljon yksityiskohtia, röyhelöistä vetoketjuihin.

Tarjolla on myös räväkkää ja hassuttelevaa muotia, kuten suorakaiteenmuotoisia, röyhelöin peitettyjä yläosia. Sekä ylä- että alaosissa käytetään tulevana kesänä paljon suurikokoisia koristekoruja. Rantamuodissa saa pitkän talven jälkeen revitellä, Haglund sanoo.

Villin bikiniyläosan voi yhdistää hillitympään alaosaan, jolloin kokonaisuus on harmoninen. Näin myös hillitty persoona uskaltaa kokeilla uusiakin trendejä. Nykyisin moni ostaa useat bikinit ja yhdistelee ylä- ja alaosia vapaasti.

– Rantamuoti ei ole niin vakavaa. Se saa olla hauskaa, Haglund kannustaa.

Jos bikinien paljastavuus ei miellytä, tarjolla on myös korkeavyötäröisiä alaosia sekä korsettityyppisiä yläosia, jotka peittävät vatsaa. Myös kokouimapukuja on tarjolla, muttei yhtä paljon kuin aiemmin.

Urheilumerkeiltä kokouimapukuja saa ympäri vuoden, mutta rannalle astellaan usein bikineissä. Kokouimapukuun saa hauskuutta esimerkiksi rypytyksillä ja pirteällä värivalinnalla.

– Tässäkin on tärkeää, että löytyy joka makuun: on kokopukua ja erityyppisiä bikineitä.

Mitä uima-asuun kannattaa yhdistää? Entä sopivatko bikinit kaikenikäisille? Katso video, jolla Linda esittelee bikinimalleja!


Lue myös:


Maria Aarnio, maria.aarnio(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat