Frölundan ja HV71:n välinen SHL-ottelu sai yhden erikoisimmista lopuista koskaan.

HV71 pääsi päätöserään 2-1-johdossa, mutta lopulta Frölunda voitti ottelun 3-2. Ratkaisua on HV:n kopissa varmasti todella vaikea sulattaa.

Kun ottelun viimeinen minuutti oli käynnistymässä, Frölundalle oli tulossa jäähy. HV:n maalivahti lähti vaihtoaitioon ja HV aloitti pakkopelin. Se päättyi kuitenkin nolosti, kun HV-kapteeni Crish Abbott syötti huonosti viivaan ja kiekko lipui pitkän matkan kaikessa yksinäisyydessään omaan maaliin. Osuma merkittiin Oscar Engsundille.

Frölunda siirtyi 3-2-johtoon ja piti etumatkanta loppuun saakka. Frölundan tasoitus syntyi ajassa 47.39 tasavajaalla, jonka aiheutti HV71:n suomalaishyökkääjän Teemu Laineen typerä taklaus.

Hän jysäytti ylivoimalla kovan taklauksen suoraan Nicklas Lasun selkään. Hän sai 2+10-minuutin rangaistuksen ja Tapparasta tuttu Henrik Tömmernes ohjasi pelin tasoihin. Tömmernes sai lisäksi syöttöpisteen Frölundan ensimmäiseen osumaan.

Laine ja Frölundan Kristian Vesalainen jäivät ottelussa ilman tehopisteitä.