Video: Jesse Puljujärvi yllättää – kokonainen haastattelu englanniksi!

Oulun Kärppien nuori huippuhyökkääjä Jesse Puljujärvi on ottanut englannin kielen tunteja tammikuusta lähtien, ja pänttäämisen tulokset alkavat näkyä.

Suomen kansa ihastui 17-vuotiaaseen Puljujärveen alle 20-vuotiaiden MM-kisojen aikana vuodenvaihteessa. Syynä tähän olivat uskomattomat otteet kaukalossa ja nuorukaisen leveä hymy, mutta myös leppoisa esiintyminen tv-haastatteluissa. Kansainväliselle medialle vastaaminen piti kuitenkin hoitaa tulkin välityksellä heikon englannin kielen taidon takia.  

NHL:n ensi kesän varaustilaisuuden kärkinimiksi nostettu Puljujärvi on kuitenkin korjannut puutettaan alkuvuodesta, kuten yllä olevasta videosta näkyy. Kyseessä on Puljujärven ensimmäinen kokonainen haastattelu englanniksi. 

Puljujärvi, joka on tehnyt kevään pudotuspeleissä kahdeksassa ottelussa tehot 3+4, pelaa paraillaan välieräsarjaa Tapparaa vastaan. Ratkaiseva seitsemäs ottelu on tiistaina.

Alla vielä taiturin englannin kielen näyte nuorten MM-kisoista alkuvuodelta sekä Kärppien ja Tapparan kuudennen välierän huippuhetket.

Lue myös:

    Uusimmat