VIDEO: Hjallis saa Duudsonit-Jarnon kyyneliin – syynä riita Jukan kanssa

Hjallis saa ohjelmaansa perjantaina vieraaksi Duudsoneiden Jarno Laasalan. Miehet keskustelevat muun muassa Duudsoneiden menestystarinasta, mutta myös vaikeammista vaiheista.

Duudsonit ovat julkaisemassa lokakuun 21. päivä Duudsonit – Härmästä Hollywoodiin -kirjan, joka käy läpi nelikon koko tarinan rehellisesti. Hjallis tiedusteleekin ohjelmassa Jarnolta, missä kohtaa kirjaa tehdessään tämä itki.

Jarno kertoo sen olevan kohta, jossa hän ja Jukka (Hildén) ottivat yhteen. Tilanteen muisteleminen saa Jarnon herkistymään, eikä tämä pysty pidättelemään kyyneleitään. 

– Siinä oli koko tulevaisuus pelissä. Teimme pilottia MTV:lle, sitä tilaisuutta oli jahdattu vuosikaupalla, Jarno kertoo tilanteen taustoista ohjelmassa.

Hän tietää nyt jälkikäteen, että riita ei oikeastaan ollut iso, mutta valtavat paineet saivat aikaan tilanteen kärjistymisen.

– Jukka vain totesi, että älä sä Jarno puutu tähän, kun mä hoidan kaiken, Jarno nieleskelee.

Duudsonit ovat tunteneet toisensa lapsesta saakka, ja he tekevät töitä yhdessä päivittäin. Silti he riitelevät hyvin harvoin.

– Syy miksi tämä on pysynyt kasassa näin pitkään ja miksi olemme välttyneet turhilta riidoilta on se, että kunnioitamme toisiamme. Se estää sen, ettei ihan mitättömistä asioista taistella, Jarno kertoo MTV.fille.

Miehet ovat sopineet keskenään, että jokainen saa tehdä omaa juttuaan.

– Minulle on ollut tärkeää, että olen pystynyt ideapuolella toteuttamaan itseäni. Jukka taas on vienyt meidän juttuamme maailmalle ja ollut esiintyjänä ruudussa. HP ja Jarppi sitten taas ovat olleet esiintyjäpuolella. Itsehän olemme vastuussa tekemisissänne. Meistähän se on kiinni, mitä tässä tapahtuu, Jarno muistuttaa.

Hänen mielestään nelikon vahvuus on se, että he tuntevat toisensa läpikotaisin.

– Olemme pystyneet kääntämään vastoinkäymisetkin voitoiksi. Tunnemme toisemme todella hyvin ja side välillämme on vahva. Se ei katkea helpolla, kun se tulee lapsuudesta asti, Jarno sanoo.

Katso videolta Jarnon herkitystynyt kertomus tilanteesta!

Hjallis perjantaisin MTV3-kanavalla klo 21.30.


Lue myös:

    Uusimmat