Mainos

Video: Hevoset valloittivat Helsingin – keskellä kaupunkia 100 metrin ravirata ja hevosten oma sauna

3:34

Hiekka pöllysi kun ratsupoliisit näyttivät miten rettelöitsijät taltutetaan hevosten avulla. Paukkupommeja, näköesteitä, kattiloiden paukuttamista ja poliisiauton ulvova sireeni – mutta poliisin hevoset eivät olleet moksiskaan. Monituhatpäinen yleisö oli haltioissaan.

Kaivopuiston toisessa päässä vähän nuoremmat ratsastajat päästelivät täysillä keppihevosradalla. Osa vanhemmista ei pysynyt perässä, koska kyllähän keppihevonen laukkaa lujaa, kun sen kouluttaa oikein.

– Minulla on 14 keppihevosta kotona. Annan niille kauraa ja riisiä ja joskus ruohoa. Tämän nimi on Typy ja sitä on helppo ohjata, kertoi Oona Kuronen, 8 vuotta. Oona oli juuri selvittänyt esteradan minimaalisin virhein.

Valjakkoajonäytöksiä, poniajelua, hevosten sauna, City-ravit ja niin edespäin. Kaikki hevosharrastuksen alalajit pääsevät viikonlopun aikana näyttäytymään Hevoset Kaivarissa –tapahtumassa.

Katso yltä myös Mika Tommolan videoraportti paikan päältä! Näet muun muassa saunovan hevosen mutustavan vihtaa sekä huiman valjakkoajokilpailun, joka pisti toimittajankin pään pyörälle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.