Video Fast and Furious -tähden kuolonkolarista leviää netissä

Fast and Furious -tähti Paul Walker menehtyi lauantaina sattuneessa auto-onnettomuudessa. Nyt netissä leviää video kohtalokkaasta onnettomuudesta.

Kauhistuttava video Paul Walkerin kolarista leviää verkossa. Fast and Furious -elokuvien tähti kuoli lauantaina sattuneessa auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Turma sattui, kun Walker oli tulossa hyväntekeväisyystapahtumasta ystävänsä kyydissä.

Tapaturman syyksi on paljastunut hurja ylinopeus, ja onnettomuuden on epäilty tapahtuneen kilpa-ajon seurauksena.

Netissä leviävällä videolla ei kuitenkaan näy minkäänlaisia merkkejä kilpa-ajosta. Onnettomuuden aikana Walkerin porschen lähistöllä ei näy muita autoja.

Sen sijaan videolla näkyy, kuinka Walkerin Porsche Carrera GT -auto törmää autoon, räjähtää leimuaviin liekkeihin ja tuhoutuu täysin. Kaikki tämä tapahtuu hetkessä, heti kohtalokkaan kolarin seurauksena.

Myös tutkijat ovat nyt sulkeneet pois mahdollisuuden toisen auton mukanaolosta onnettomuuteen. Tutkijoiden mukaan Walkerin porsche oli ainoana autona liikenteessä ja kulki huimaa ylinopeutta alueella, jonka nopeusrajoitus oli 45 mailia tunnissa (noin 72 km/h).

Video onnettomuudesta on nähtävillä DailyMailin sivuilla.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat