Victoria Beckhamin ja Eva Longorian salaiset kauneusvinkit!

Täydelliset naiset -sarjasta tutulla Eva Longorialla ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamilla on omat salaiset kauneustemppunsa. Longorian salaiseen naamioreseptiin kuuluvat muun muassa kahvinporot, kun taas Beckhamin iho hehkuu linnun jätösten avulla.

Eva Longorian, 36, kaunis hipiä on tähden oman reseptin ansiota. Näyttelijä sekoittaa ainekset omaan kasvonaamionsa ja uskoo, että aamukahvinporot ovat täydellinen keino saavuttaa terve hehku kasvoille.

– Ainakin kerran viikossa Eva sekoittaa kahvinporoja oliiviöljyyn ja sitruunamehuun tehdäkseen kasvonaamion, lähde paljasti National Enquirer -lehdelle.

– Kun hänellä on käynyt ystäviä kahvilla, hän on valmis kasvohoitoon.

Myös Longorian ystävällä, muotisuunnittelija Victoria Beckhamilla, on omat aseensa ihonhoitoon. Beckham käy yli sadan euron kasvohoidoissa, joissa tähden naamaan levitetään etelänsatakielen jätöksistä tehtyä tahnaa. Tämän on määrä kohentaa Beckhamin aknelle herkän ihon kuntoa.

– Kun Victoria oli Japanissa, hän ihaili paikallisten naisten kirkasta ihoa ja sai selville, että se johtui näistä kasvohoidoista, lähde paljastaa.

– Hän oli kiinnostunut ja, kun hän palasi Yhdysvaltoihin, hän keksi, että joissain New Yorkin kauneussalongeissa tarjotaan tuota hoitoa.

– Hän kokeili sitä, ja rakasti sitä, kuinka hyvältä hänen ihonsa näytti. Hän käyttää myös kotona satakielen jätöksistä tehtyä rasvaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja