Victoria Beckham paljastaa, mikä saa hänen puolisonsa hermostumaan: ”Tämä aiheuttaisi Davidille paniikkikohtauksen”

Victoria ja David Beckhamilla on hyvin erilaiset näkemykset siisteydestä.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham paljastaa tuoreella YouTube-videollaan, ettei tavaroiden pitäminen järjestyksessä ole hänen vahvuutensa.

New Yorkin matkaa kuvaavalla videolla Beckham päästää kameran kurkistamaan hotellihuoneeseensa. Hän myöntää jättävänsä tavaroita lojumaan, mikä ei miellytä hänen puolisoaan David Beckhamia. Hän esittelee sotkuista hotellihuonetta yllä olevan videon loppupuolella.

– Voitte huomata, miksi teen aviomieheni hulluksi, koska hän on todella siisti. Tämä aiheuttaisi Davidille täydellisen paniikkikohtauksen, hän toteaa keskellä sotkuista makuuhuonetta.

Makuuhuoneen lattialla lojuu vaatteita, pyyhkeitä ja meikkejä. Tilanne kylpyhuoneessa ei ole sen parempi. Lavuaarin reunoille on kerätty purkkeja, meikkejä ja hajuvesiä.

– Olen bakteerikammoinen. Kaikkialla on oltava todella puhdasta. Desinfioin joka paikan, mutta olen vähän sotkuinen, joten minkäs teet? Beckham kertoo.

David Beckham on kertonut avoimesti pakko-oireisesta häiriöstään ja sen aiheuttamasta ahdistuksesta. Vuonna 2006 Victoria Beckham kertoi puolisonsa olevan tarkka jääkaapin sisällön järjestämisestä.

Beckhameilla on kolme jääkaappia, joista yksi on täynnä juomia.

– Jos tölkkejä on kolme, hän heittää yhden pois, koska niitä on oltava parillinen määrä.

David Beckham on paljastanut, että legoilla rakentelu rauhoittaa häntä. Vuonna 2014 hän kertoi pelaavansa ja leikkivänsä lastensa kanssa, kun he tulevat koulusta.

– He rakastavat legoja, kuten minäkin. Viimeisin suuri asia, jonka rakensin, oli Tower Bridge. Se oli mahtava. Luulen, että legot joskus auttavat minua rauhoittumaan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat