Mainos

Vessanpöntöstä huuhdeltu ”kuollut” kala heräsi henkiin – mutta liian myöhään

Kävikö lemmikkikalalla uskomattoman huono tuuri vai oliko sen tarkoitus koko ajan päästä karkaamaan omistajaltaan?

Kalanomistaja Brook Essick oli siirtämässä Dane-kalaansa pienestä lasista suurempaan kalamaljaan puhdistusoperaation jälkeen, kun jotain meni pahasti pieleen. Vain hetki siirron jälkeen Dane muuttui elottomaksi, ja Essick arvioi kalaparan menehtyneen.

– Kun laitoimme sen takaisin maljaan, se uiskenteli ehkä viisi sekuntia ja sitten välittömästi "kuoli" ja alkoi kellua, Essick kuvailee Mashable-sivustolle.

Essick oletti kalan kuolleen ja teki sen, mitä useimmat kalanomistajat tekisivät – veti Danen alas vessanpöntöstä kohti kalojen taivasta. 

Ongelma oli siinä, ettei Dane ollut kuollut.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilmeisesti pöntön kylmä vesi herätti Danen tolkkuihinsa. Mutta liian myöhään. Essick oli ehtinyt vetää vessan ja havahtui Danen henkiinheräämiseen, kun pönttö alkoi jo huuhdella vettä.

Essickin ystävä, Macy, julkaisi tragediasta videon Twitterissä, eikä liene yllättävää, että moni on ollut erittäin pahoillaan kalaparan puolesta. Essick kuitenkin vakuttaa, että kyseessä oli karmea vahinko.

– Olin shokissa, ja minusta tuntui niin pahalta. Huolimatta siitä, mitä ihmiset sanovat, en tarkoittanut tappaa kalaa. Luulin, että se oli jo kuollut, hän suree.

Lähteet: Mashable, Twitter

***

2:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.