Vesku Jokisella tiukka linja huonosti käyttäytyville Klamydia-faneille: "Olen ainoa, joka saa rähjätä keikoilla"

7:12

30-vuotiaan Klamydian yleisössä vallitsee Vesku Jokisen mukaan tiukka kuri, jolla yleisö pidetään aisoissa.

VIDEO: Vesku Jokinen vieraili Huomenta Suomessa

Klamydia-yhtye täytti tänä vuonna 30 vuotta. Vesku Jokinen kertoo MTV.fin haastattelussa, että fanikunta on laajentunut vuosien varrella. Uudet kuuntelijat näkyvät erityisesti yhtyeen ikärajattomilla keikoilla, kun yleisön ikä heittelee 12 ja 60 ikävuoden välillä. 

– Yleisössä näkyy vanhoja tuttuja faneja, mutta myös uusia kasvoja. Silloin miettii, että kai sitä on jotain tehnyt oikein, Jokinen pohtii.

"Jos yleisössä syntyy tappelu, lopetamme soittamisen"

Jokinen kertoo, että yhtyeen keikoilla yleisö on hyvin värikästä. Hän toteaa, että kaikilla on sama tavoite – he tahtovat pitää hauskaa ja huutaa bändin mukana. Kärhämiä välillä syntyy, mutta siihenkin yhtye on kehittänyt ratkaisun.

– Meillä on sellainen tyyli, että jos yleisössä syntyy tappelu, lopetamme soittamisen. Olen ainoa, joka saa rähjätä keikoilla.

Ryhmäkuri pitää Jokisen mukaan yleisön aisoissa. Nykyisin kärhämiä on hänen mukaansa harvemmin. Hänen mukaansa tilanteita, joissa soittamisen joutuu lopettamaan, tulee yksi tai kaksi per kiertue. 

– On idioottimaista yrittää saada yleisöä nauttimaan ja hyvälle tuulelle, jos kaksi hakkaa eturivissä toisiaan kuonoon, Jokinen kertoo ja jatkaa:

– Silloin lopetetaan soittaminen ja järjestyksenvalvojat hoitavat urpot ulos.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja