Vesa-Matti Loirin hautajaisohjelma julki: Esiintyjinä Esko Salminen, Jenni Vartiainen ja Samuli Edelmann, joka esittää hittinsä Loirin toiveesta

Tällainen on Vesa-Matti Loirin hautajaisohjelma ja toive-esitys 0:55
Katso videolta Loirin hautajaisten ohjelma.

Vesa-Matti Loiri siunataan viimeiselle matkalleen tänään 20. syyskuuta.

Taiteilijalegenda siunataan tänään Helsingin Johanneksenkirkossa kello 15. Paikalle odotetaan saapuvaksi Loirin läheisiä ystäviä, sukulaisia ja näyttelijäkollegoita. Loirin omaiset ovat toivoneet, että tilaisuus vietetään vain läheisten ja kutsuttujen läsnä ollessa.

Tilaisuuteen tiedetään osallistuvan kuitenkin myös valtionjohtoa, muun muassa pääministeri Sanna Marin ja rouva Jenni Haukio.

Artikkelin videolta on katsottavissa kokonaisuudessaan Loirin hautajaisohjelma.

Ohjelmassa on muun muassa Loirin näyttelijäkollega Esko Salminen, joka esittää Prosperon monologin William Shakespearin näytelmästä Myrsky. Esitys kuultiin myös MTV:n Laulu rakkaudelle -sarjassa, kun Loiri oli sen vieraana.

Vesa-Matti Loiri murtuu tunteikkaan esityksen edessä 6:00

Tilaisuudessa esiintyy myös Loirin lapsuusajan poikakuoro Cantores Minores, Jenni Vartiainen ja Samuli Edelmann, joka esittää Loirin toivomana 1990-luvun alun hittinsä Peggy. Myös Loirin Ukko-poika on toivonut hautajaisiin isänsä tunnetuksi tekemän Väliaikainen-kappaleen, jonka esittävät saksofonisti Jukka Perko sekä vibrafonisti Severi Pyysalo.

Tilaisuus päättyy urkurina toimivan Loirin pitkäaikaisen ystävän Olli Ahvenlahden versioon Eino Leinon Nocturnesta, joka on laulettuna yksi Loirin tunnetuimpia kappaleita.

MTV Uutiset seuraa hetki hetkeltä hautajaispäivän tapahtumia.

Lue myös:

    Uusimmat