Veryttele laulujänteesi – festari-taksin voi nyt maksaa erikoisella tavalla

4:49

Uudenlainen taksi tulee festarivieraille edulliseksi ja auttaa lisäksi virittäytymään juhlatunnelmaan.

Pääkuvan video

Taksimatkojen hinnoista puhuttiin Huomenta Suomessa, mutta laulamalla maksamisesta ei ollut puhetta

Miltä kuulostaisi ympäristöystävällinen ja tavallaan ilmainen taksikyyti, joka kulkee niin pitkään kuin jaksat laulaa? Hintana siis korkeintaan väsyneet äänihuulet ja ehkä lievä nolaantumisen tunne, jos et ole kummoinen laulaja. Nyt se on mahdollista, sillä Fortum lanseeraa Turussa maailman ensimmäisen laulamalla maksettavan kyytipalvelun, Fortum Singalong Shuttlen, Ruisrock viikonloppuna.

Sähköautot kuljettavat festivaalivieraita Aurajoen jokirannasta Ruisrockin festaribussiasemalle festivaalin keston ajan 6.–8.7. kello 12–17 välisenä aikana.

Autossa tosiaan käy maksuvälineenä vain ja ainoastaan laulu.

– Ympäristöarvot ovat Ruisrockille tärkeitä, ja haluamme kannustaa ihmisiä esimerkiksi kimppakyyteihin. Tällainen kyytipalvelu on varmasti hauskin tapa päästä festivaalialueen tuntumaan ja virittäytyä fiilikseen jo matkalla, Ruisrockin kumppanuuspäällikkö Annakaisa Anttila kertoo.

Fortumin brand manager Jussi Mälkiä kertoo, että he haluavat samalla muistuttaa ihmisiä sähköautoilun mukavuudesta ja helppoudesta, sillä sähköautot ovat hiljaisia kulkuneuvoja.

– Parasta tietysti on, ettei se saastuta ympäristöä, Mälkiä lisää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja