Vertailevatko miehet omaa vaimoaan muiden naisiin? Miehet vastaavat

Miksi mies on naisen alapäätä kohtaan niin kovakourainen? Miehet vastaavat 1:03
Miksi mies on naisen alapäätä kohtaan niin kovakourainen? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko miesten välillä kilpailua siitä, kenellä on kaunein vaimo tai kenellä on fiksuin vaimo? Vertailetteko omaa toisiin?" Kysyy nimimerkki Kunhan mietin.

Näin raati vastasi

"En kyllä vertailisi omaa naisystävää kehenkään muuhun. En tee sitä ystävien kesken enkä muulloinkaan. Rakastan ja himoitsen omaa kumppaniani, eivätkä minua kiinnosta muut naiset. Vain oma kumppani merkitsee."
– 39, seurustelusuhteessa

"Toisilla varmaan on, toisille vaimo on jollain tavalla status-asia... Itse olen tällä hetkellä sinkku, mutta en ole henkilökohtaisesti ikinä verrannut puolisoani keneenkään muun puolisoon. Ja mitä fiksuuteen tulee, kaikki naiset ovat lähtökohtaisesti fiksumpia ja älykkäämpiä kun miehet, että vertaus tässäkään ei mun kohdalla klikkaa yhtään."
– 34, sinkku

"Saatan pitää kaverin tyttöystävää kauniina, hauskana ja niin edelleen, mutta en mitenkään vertaile, enkä varsinkaan mitenkään kilpaile."
– 33, sinkku

"Itse en kilpaile puolisostani, jokainen valitsee itse mieluisen. Sanallista vertailua kyllä käydään vaikka arkiaskareista."
– 29, seurustelee

"Ystävälläni on erittäin kaunis naisystävä. Tekee ilmeisesti mallin hommia ja kaikkea, mutta keskusteluja tämän naisen kanssa ei oikein pysty käymään. Eivät tunnu olevan aivot ja kauneus samassa paketissa. Mielummin vähemmän kaunis, mutta älykäs nainen. Itsellä parempi vaimo."
– 29, naimisissa

"En ole koskaan kuullut tai huomannut, että ketkään tuttavapiirissäni vertailisivat tuolla tavalla vaimojaan tai tyttöystäviään."
– 53, perheenisä avoliitossa

"Ei ainakaan minun kaveri- tai työporukassani harrasteta tuollaista, koska jokainen tietää, että oma vaimo on kaikista kaunein. Vaikea kuvitella muutenkaan, että aikuiset miehet vertailisivat keskenään tyttökavereitaan tai vaimojaan. Ainakin pitää olla helkkarin keskenkasvuinen."
– 41, naimisissa

"Ei ole kisaa. Ainut 'kisa' on siitä, onko vaimo seksinnälkäinen vai ei. Ja tästäkään ei suoraan puhuta, sen vain 'aistii'."
– 40, naimisissa

"Joskus nuorempana, kun itse oli sinkkuna saattoi katsella, että onpas kaverilla aika hot tyttöystävä. Sen jälkeen ei ole edes omissa ajatuksissa käynyt mielessä kavereiden vaimot siitä vinkkelistä, onko joku paremman näköinen kuin toinen, vaan ihan puhtaasti on arvioitu positiivisesti, minkälaisen pariskunnan kaveri vaimonsa kanssa muodostuvat. Meillä ei vaimojen kesken ole minkäänlaista kilpailuasetelmaa. Ainakaan sellaista, joka miesten kesken näkyisi."
– 42, naimisissa

Mitä itse haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat