Verstappen: Ei olisi ollut reilua ohittaa Hamiltonia

Red Bullin Max Verstappen antoi varsin mielenkiintoisen kommentin Singaporen GP:n dramaattisesta hetkestä, jossa hän kuroi kiinni kisan johdossa ajaneen Mercedeksen Lewis Hamiltonin.

Paalulta kisaan lähtenyt Hamilton oli pitkän matkan päässä Verstappenista aina siihen asti, kunnes brittikuski jumittui kierroksella hitaampien taakse.

Hamilton ei meinannut päästä ohi keskinäistä kisaa ajaneista Haasin Romain Grosjeanista ja Williamsin Sergei Sirotkinista.

Tämän myötä Verstappen kuroi eron kiinni. Hollantilaiskuljettaja näytti jo yrittävän ohitusta Hamiltonista, joka kuitenkin piti ykköspaikan hallussaan.

Kisan jälkeen Verstappen antoi varsin mielenkiintoisen näkökannan tapaukseen liittyen.

– Ajattelin, että ei olisi ollut reilua ohittaa häntä, Verstappen sanoi Sky Sportsille, viitaten siihen, miten Hamilton oli jäänyt jumiin kierroksella hitaampien kanssa.

Kisan aikana sekä Hamilton että Verstappen ihmettelivät kovaan ääneen Grosjeanin ja Sirotkinin toimintaa.

– Nämä jätkät ovat ihan hulluja, Hamilton totesi talliradiossa.

– Mitä helvettiä he oikein touhuavat, Verstappen kyseli.

Grosjean sai tilanteesta viiden sekunnin aikarangaistuksen. Tätä perusteltiin sinisten lippujen huomiotta jättämisellä.

Hamilton ja Verstappen pääsivät lopulta kaksikon ohi. Tämän jälkeen Hamilton veti selvän kaulan ja ajeli rauhassa voittoon.

– Minulla oli sauma ohitukseen, mutta ei se oikein olisi onnistunut siinä mutkassa. En halunnut riskeerata kaikkea, Verstappen sanoi dramaattiseen tilanteeseen liittyen.

Maalissa hollantilaiskuski oli toinen heti Hamiltonin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat