Veronica Verho tikkautti vanhat lävistysreikänsä umpeen: "Ei ole koskaan kaduttanut mikään kehonmuokkaukseen liittyvä asia"

0:52
Veronica Verho kertoi tulevasta hääpaikastaan.

Juontaja Veronica Verho halusi eroon vanhoista lävitysrei’istä, muttei silti kadu niitä.

Juontaja Veronica Verho kertoi sosiaalisessa mediassa 25. marraskuuta, että on käynyt tikkauttamassa vanhat, silmiensä välissä olevat lävistysreiät umpeen. Lävistyksen Verho kävi ottamassa 16-vuotiaana Kreetan baarikadulla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakastin 10 vuotta sitten tatuointeja ja lävistyksiä yli kaiken. Joihinkin sain luvan ja joihinkin en, mutta silti keksin aina keinot saada ne itselleni. Ne kasvattivat hirmuisesti itsetuntoa ja sitä fiilistä, että, hei täällä minä olen ja tältä haluan näyttää. Sitä oli tosi vaikea selittää ihmisille, jotka eivät niistä olleet niin kiinnostuneita, Verho kirjoitti Instagramissa mieltymyksestään tatuointeihin ja lävistyksiin.

Verho korosti, että teini-ikäisenä täytyy elää juuri sen ikäisen elämää.

– Teini-ikäisenä ne olivat hirmuisen tärkeitä juttuja, koska listan kärjessä ei ollut vielä silloin, kuka ostaa vessapaperin, ja milloin lainanlyhennys pitää maksaa. Hyvä niin, silloin pitääkin elää sitä teinin elämää, jolloin tärkeät asiat ovat erilaisia, Verho kiteytti.


Verho on saanut osansa ennakkoluuloisista kommenteista, kun häntä on kuviteltu milloin merimieheksi ja milloin vankilassa olleeksi. Häntä tällaiset kommentit ovat lähinnä naurattaneet.

– Mutta tärkeimpänä se, ettei minua ole koskaan kaduttanut mikään kehonmuokkaukseen liittyvä asia. Ei kaduta nytkään, en olisi saanut upeaa tarinaa siitä, miten astelin äitini eteen Kreetalla uusi lävistys naamarissa, jonka jälkeen kuulin lauseen: ”jos otat vielä täällä reissussa yhdenkin tatuoinnin, niin et tule samalla lennolla takaisin minun kanssani”, Verho kirjoitti nauruhymiön kera.

Verho ei itse ole vanhempi, mutta ajattelee, että ehkä tatuoinneista ja lävistyksistä voisi kuitenkin neuvotella, asettaa niille jonkin ikärajan, kertoa niiden erilaisista puolista ja tehdä niistä normaali asia.

– Ehkä jopa, että hei, se on taidetta. Pirujen maalaaminen siitä, ettei saa ikinä työpaikkaa sen näköisenä, tai kuinka katuu aikuisena sitä ja tätä, menemättä siihen, miltä näyttää 70-vuotiaana, kuulostaa minusta vähän väärältä tai ei niin hyvältä tavalta keskustella näistä, Verho päätti kirjoituksensa.

Verho on tunnettu muun muassaPosse-ohjelman juontajana sekä Poks-podcastistaan Sita Salmisen kanssa. Verhon kihlattu on Juhani Koskinen.

Katso Veronica Verhon hurja stuntti Posse-ohjelmassa!

5:31
Stuntin keskivaiheilla Verho purskahti hervottomaan itkuun, kun näki jotakin yllättävää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja