Verkko heiluu Mestarien liigassa kuin Mestarien liigassa: Cristiano Ronaldo taituroi näppärän täysosuman

Cristiano Ronaldo käynnisti Al-Nassrin voitokkaan kirin Aasian Mestarien liigassa – näppärä nosto maalivahdin yli 1:03
Cristiano Ronaldo teki ensimmäisen maalinsa Aasian Mestarien liigassa

Jalkapallon supertähti Cristiano Ronaldo oli näkyvässä roolissa, kun hänen edustama Al Nassr kukisti Aasian Mestarien liigassa Istiqlol Dushanben maalein 3–1.

Al Nassr joutui ottelussa takaa-ajajaksi, kun tadzikilainen vierasjoukkue siirtyi johtoon juuri ennen taukoa Senin Sebain maalilla.

Toisella jaksolla esiin astui Ronaldo, joka toi näppärällä nostolla joukkueensa tasoihin. Maali oli Ronaldolle ensimmäinen Aasian Mestarien liigassa.

Ronaldo on uransa aikana osoittanut olevansa parhaimmillaan juuri Mestarien liigassa, sillä hän on Euroopan Mestarien liigan kaikkien aikojen paras maalintekijä 140 maalillaan.

Aasian Mestarien liigan ykkösmaalipyssyksi on kuitenkin vielä matkaa. Tuon tilaston kärkipaikkaa pitää hallussaan Dejan Damjanovic 42 maalillaan.

38-vuotiaan supertähden maali antoi alkutahdit Al Nassrin voitolle, jonka kruunasi brassitaituri Anderson Talisca kahdella maalillaan.

Katso Cristiano Ronaldon näppärä maali pääkuvan videolta.