Venäläisten NHL-supertähtien käytös kummastuttaa MM-kisoissa – eivät puhu sanaakaan, kävelevät vain ohi

Venäjän supertähtien Nikita Kutsherovin ja Nikita Gusevin käytös jääkiekon MM-kisoissa on kummastuttanut.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.​​​​​​​

Gusev ja Kutsherov eivät ole antaneet haastatteluja otteluiden jälkeen – ainakaan ulkomaalaisille medioille. Kaksikko onkin yleensä vain kävellyt haastattelualueen läpi, sanomatta sanaakaan. 

C Moren asiantuntijat Tero Lehterä ja Ville Nieminen nostivat mahdolliseksi syyksi pitkän ja raskaan kauden aikana tulleet monet edustustehtävät. 

– He ovat menneet MM-kisoihin pelaamaan. Heille on luvattu, ettei heidän tarvitse, eikä heitä oikeastaan edes kiinnosta antaa haastatteluita. Toiminta Venäjällä on hieman erilaista, Nieminen toteaa.

–  Se voi liittyä tähän, että täällä oli silloin "pepsi brothers" –voiko se olla vastaus siihen. Jos te kaivatte tällaisia juttuja, jätämme kommentoimatta, Letherä puolestaan pohtii. 

Lehterä viittaa lauseellaan kahteen Venäjän tähtipelaajaan Ilja Kovaltshukiin sekä Aleksander Raduloviin, jotka joivat Pepsi-Colaa kesken ottelun vaihtoaitiossa vuoden 2013 MM-kisoissa.  

Käytöksestään huolimatta Gusev ja Kutsherov ovat tehneet tuhoa MM-kisoissa. Kutsherov on tehtaillut 6+9=15 tehopistettä ja Gusev 3+9=12 tehopistettä. 

Etenkin kaksikon välinen kemia ja siitä kumpuava yhteispeli on vakuttanut.

– He ovat pelanneet jo nuoresta saakka yhdessä. He löytävät toisensa silloinkin, kun he eivät edes näe toisiaan, Jevgeni Kuznetsov kehuu. 



 

Lue myös:

    Uusimmat