Veli-Matti Savinaiselta vihjailua Tapparan kärsimistä tuomioista: "Jokainen voi katsoa ne telkkarista"

Veli-Matti Savinainen vihjaili Tapparan rangaistuksista: "Jokainen voi katsoa ne jäähyt telkkarista" 2:41
Veli-Matti Savinainen esitti kommenttinsa Tapparan saamista rangaistuksista vihjaillen.

Tappara-hyökkääjä Veli-Matti Savinainen kommentoi ottelun jälkeisessä haastattelussa vihjaillen joukkueensa saamien rangaistusten laatua. Tamperelaisvieraat jäähyilivät varsin paljon jääkiekon SM-liigan toisessa finaalissa Pelicansia vastaan.

Tappara johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 2–0. Toinen loppuottelu päättyi sen eduksi juuri kyseisin lukemin Lahdessa.

– Pelattiin minun mielestäni hyvä vieraspeli. Ehkä jäähyiltiin minuuteissa liikaa, mutta oltiin kärsivällisiä ja hoidettiin ne jäähyt hyvin pois. Saatiin siitä ehkä lisää puhtia peliin. Tietenkin maalivahtipeli isossa osassa näin keväisin. "Chrisulle" iso hatunnosto siitä, Savinainen sanoi osoittaen kiitoksensa 26 torjunnalla nollan pitäneelle Christian Heljangolle.

Savinaista haastatellut C Moren selostaja Jani Alkio kysyi, vaikuttiko jokin pelillinen asia siihen, että Tappara joutui jäähyjä ottamaan. Savinainen vastasi tähän vihjailevasti, mutta yritti pehmittää perään, ettei "kommentoi mitään".

Tapparalle vislattiin kolme kahden minuutin rangaistusta, minkä lisäksi jäähyminuutteja lisäsi Ben Thomasin 5+20 minuutin pelirangaistus estämisestä. Tappara-puolustaja taklasi avauserässä avojäällä kiekotonta Pelicans-kohupakki Ben Bloodia päähän (video alla).

Ben Thomas lanaa etunimikaimansa Bloodin pukusuojaan – joutuu itse suihkuun 3:22
Pelicansin Ben Blood antoi ensin keskialueen taklauksen – Tapparan Ben Thomas täräytti perään ulosajon arvoisesti päähän.

Millaista Savinaisen vihjailu Tapparan jäähyistä oli? Entä miten väkevänä maalineduspelaajana mainetta niittävä hyökkääjä kommentoi "hippaa" Ben Bloodin ja Pelicans-puolustuksen kanssa, ja mitä parannettavaa hän Tapparan pelissä näkee? Kuuntele Savinaisen kommentit ylälaidan videolta.