Vauvauutisia! Love Island -Jenni ja Big Brother -Eetu odottavat esikoistaan: "Ei millään malttaisi odottaa, että tavataan sut"

2:11
Tällaisen odottavien äitien jumpan Jenni piti Love Island Suomi -villan naisille.

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jenni ja Big Brother -ohjelmassa nähty Eetu Karhunen odottavat ensimmäistä lastaan. 

Love Island Suomi -ohjelmassa syksyllä 2019 nähty Jenni ilmoitti vauvauutisesta Instagram-tilillään. Jenni julkaisi päivityksessään kuvia puolisonsa, Big Brother -ohjelmassa vuonna 2010 kilpailleen Eetu Karhusen kanssa, jossa kaksikko pitelee yhdessä vauvan pientä paitaa. Lisäksi Jennin päivityksessä on video, jossa näkyy pyöristynyt vatsa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Seikkailu jatkuu ja ollaan jo tovin odotettu innoissamme Baby Boy Karhusen saapumista meidän elämään. Puoliväli saavutettiin viime sunnuntaina ja iskä ja äiti on super onnellisia ja ei millään malttaisi odottaa, että tavataan sut, Jenni hehkuttaa päivityksessään.

Kaksikko tapasi toisensa vuoden 2020 keväällä ja he rakastuivat toisiinsa päätä pahkaa. Jenni kertoi MTV Uutisille toukokuussa 2021, että hän ja Eetu rakastuivat toisiinsa ensisilmäyksellä. Tuolloin Jenni kertoi, että tiesi entuudestaan Eetun nimeltä, muttei tuntenut tätä ennen vuoden 2020 kevättä. Treffeille he päätyivät siten, että Eetu oli lähettänyt Jennille viestin ja pyytänyt tätä lähtemään jäätelölle. 

– Oikeastaan voisi sanoa, että muutettiin yhteen ekojen treffien jälkeen. Ei siinä mennyt montaa kuukautta, kun irtisanoin oman kämppäni ja muutin Eetun luo. Sitten viime vuoden lopussa ostettiin tämä oma kämppä. Se oli niin rakkautta ensisilmäyksellä, ettei siinä ollut kahta sanaakaan, Jenni kertoi pariskunnan suhteen alusta. 

Love Island Suomi -ohjelman jaksot löydät mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja