Love Island -Jenni elää rakkaudentäyteistä arkea, jota varjostivat keväällä mystiset terveyshuolet: "Vähän tietysti pysäyttää tuollainen"

2:11
Jenni nähtiin Love Island Suomi -ohjelman toisella kaudella. Videolla Jenni ohjastaa odottavien äitien jumpan saloihin.

Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jenni elelee Tampereella onnellisessa parisuhteessa.

Vuonna 2019 Love Island Suomi -ohjelmassa seurattiin Jennin matkaa hänen etsiessään rakkautta Espanjan auringon alla. Jenni oli ohjelmassa mukana sen ensimmäisestä päivästä aivan loppumetreille saakka ja sijoittui ohjelman finaalissa kolmanneksi parinsa Juhon kanssa. Jenni ja Juho tapailivat toisiaan hetken Suomeen palattuaan, mutta suhde ei lopulta ottanut tuulta siipiensä alle. 

Viimeisen vuoden aikana Jennin elämä on heittänyt kuperkeikkaa monella tapaa. Lähes tasan vuosi sitten Jenni tapasi Big Brother -ohjelmasta tutun Eetu Karhusen ja pari rakastui toisiinsa salamannopeasti. Jenni kertoo MTV Uutisille, että rakkaus kaksikon välillä kukoistaa yhä onnellisena.

– Edelleen menee todella hyvin ja on hyvä fiilis. Yhä tässä toisiamme katsotaan, Jenni kertoo nauraen. 

Kaksikon kohtaaminen oli Jennin mukaan täysin rakkautta ensisilmäyksellä. Hän kertoo, että tiesi entuudestaan Eetun nimeltä, muttei tuntenut tätä ennen vuoden 2020 kevättä. Treffeille he päätyivät siten, että Eetu oli lähettänyt Jennille viestin ja pyytänyt tätä lähtemään jäätelölle. 

– Oikeastaan voisi sanoa, että muutettiin yhteen ekojen treffien jälkeen. Ei siinä mennyt montaa kuukautta, kun irtisanoin oman kämppäni ja muutin Eetun luo. Sitten viime vuoden lopussa ostettiin tämä oma kämppä. Se oli niin rakkautta ensisilmäyksellä, ettei siinä ollut kahta sanaakaan. 

Tästä kaikesta kiittäminen on Jennin ja Eetun yhteistä tuttua, joka osasi usuttaa kaksikon yhteen. 

– Tarjottiin hänelle viskit tuossa taannoin, että osasi ampua Amorin nuolia oikein. 

Yhteenmuutto ei ole tuonut mukanaan juurikaan yllätyksiä, ja Jennin mukaan pariskunta pelaa hyvin yhteen tiiminä edelleen. Onnellisena Jenni myöntää, että alkuaikojen muisteleminen tuntuu myös koskettavalta. 

– Ihan herkistyy, että olen kyllä tosi onnellinen, että on käynyt näin hyvä sauma ja löysi sen oikean. 

Voimakkaat oireet pysäyttivät

Muutama kuukausi sitten Jennin onnellisen tasaiseen arkeen ilmaantui myös huolia. Jenni on kertonut myös sosiaalisessa mediassa kärsineensä alkuvuodesta pahoista oireista, jonka takia hyvin aktiivisesti urheileva nainen joutui pitämään absoluuttisen treenitauon. Hän kertoo, että tutkimuksissa hänen päästään löytyi muutama patti, jotka todettiin kuitenkin vaarattomiksi. Jennin sydäntä tutkitaan kuitenkin yhä. 

Oireet ovat jo helpottaneet ja Jenni on tutkimusten perusteella saanut tiedon, ettei kyseessä pitäisi olla mitään vakavaa. Myös osteopatiasta on löytynyt helpotusta ja apua tilanteeseen. Jenni kertoo, että alkuun tietämättömyys kuitenkin pelotti. 

– Vähän tietysti pysäyttää tuollainen, kun ei pysty liikkumaan. Mullahan lähti taju, pyörrytti jos vähänkin urheili. Mutta onneksi ei ollut mitään vakavampaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pian tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Jennin matka Love Island -villassa Espanjassa alkoi. Jenni kertoo muistavansa aikoja Espanjan auringon alla lämmöllä. Vaikka rakkautta ei sitä kautta löytynyt, Jenni on onnellinen siitä, että uskalsi lähteä villalle. 

– Kuka taas tietää, että jos ei olisi mennyt sinne, niin olisiko tavannut Eetua kuitenkaan. Ei sitä saa ikinä tietää. 

– Nyt kun on tämä kolmoskauden haku ja kuhina käynnissä, niin olen katsonut paljon kaikkia vanhoja kuvia ja miettinyt sitä aikaa. Kyllä tulee vaan hymy huulille, että se oli niin hienoa. Paljon on tapahtunut sen jälkeen ja sellaista henkistä kasvua siitäkin tosi paljon. En kadu yhtään, että sinne lähti silloin. 

Jenni iloitsee myös muiden Love Island -kilpailijoiden onnesta siviilielämässä: esimerkiksi niin ikään toisella tuotantokaudella ihastuttanut Tommy ilmoitti hiljattain sosiaalisessa mediassa, että hänestä tulee isä, sillä hänen nykyinen kumppaninsa odottaa pariskunnan esikoista. 

– Hieno juttu ja tosi ihanaa kyllä, että hänkin on löytänyt oikean ihmisen rinnalle ja sitten päättivät yhdessä perustaa perheen. Ihan tosi hienoa, olen onnellinen hänen puolestaan. 

Hae mukaan Love Island Suomi -ohjelmaan tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja