Mainos

Vauvaonnea? Synnytyksen jälkeen otettu karu kuva näyttää, millaista äitiys on

Äidin julkaisema kuva ja päivitys näyttävät, että äitinä oleminen on raskasta, mutta todellakin sen arvoista.

Tuore äiti Danielle Haines julkaisi rehellisen Facebook-päivityksen kolme päivää synnytyksen jälkeen. Päivitys kuvastaa ensimmäisiä päiviä äitinä: uskomatonta, pelottavaa, outoa ja tunteiden vuoristorataa. Hän on kuvassa alasti vauva sylissä, ja hänen silmänsä punoittavat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakastin vauvaani, kaipasin hänen isäänsä (hän meni takaisin töihin sinä päivänä), olin vihainen äidilleni, sydäntäni särki veljeni puolesta, koska äitini jätti meidät. Nyt minulla oli pieni poika, joka näytti ihan häneltä, nännini olivat haavoilla ja vuotivat, maitoni oli melkein loppu, vauvalle oli tulossa kova nälkä. Olin surullinen siitä, että ihmiset tappavat vauvoja tahallaan, en ollut nukkunut siitä asti, kun menin synnytykseen, en tiennyt, miten asettaa rintani, vaginani oli kipeä istumisesta, koska vauvaa piti hoitaa jatkuvasti ja olin menettämässä järkeni.

– Yksi seitsemästä siskostani, Sarah, tuli käymään illalla ja toi ruokaa. Sarah otti kuvan minusta. Hän käveli sisään ja kysyi: ’Hei! Mitä kuuluu?’ ja vastasin: ’Olen aivan sekaisin’. Juttelimme, hän kuunteli ja sanoi: ’Olen ollut samassa tilanteessa kuin sinä’. Se auttoi, että hän on ollut ihan sekaisin joskus myös. ’Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta onko sinulla kamera? Näytät niin aralta ja kauniilta.’ Olen iloinen, että hän otti tämän kuvan.

– Minulla oli uskomaton lapsivuode. Se ei ollut helppoa, mutta minulla oli tukea, sain ruokaa ja minua muistutettiin siitä, että muutkin äidit olivat käyneet saman läpi ja että minä selviän tästä myös.

Video: Mihin äitiä tarvitaan?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.