”Vauvani kuva on saanut jo 185 000 ihmistä hymyilemään” – hymyiletkö sinäkin?

Kathryn Witt jakoi tyttärestään kuvan Facebookiin odottaen muutamaa tykkäystä. Tykkäyksiä tuli yli 185 000.

Nukkuva Florence-vauva on ihastuttanut jo tuhansia sosiaalisen median käyttäjiä. Kuvassa kuusiviikkoinen Florence nukkuu hymy kasvoillaan. Aurinkoisella Florencella on Downin syndrooma.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Florencen 26-vuotias äiti Kathryn Witt jakoi tyttärestään kuvan Facebookiin odottaen muutamaa tykkäystä.

Kommentteja tuli yli 10 000. Wittin mukaan Amor amor -valokuvaamon ottama kuva on ilahduttanut kuitenkin jo yli 185 000 ihmistä.

– Kuva Florencesta hymyilemässä unissaan on saanut yli 185 000 hymyilemään takaisin.

Kommentteja satoi Aasiasta, Australiasta ja Amerikasta. Iloinen kuva on saanut tuhannet ja taas tuhannet ihmiset hymyilemään.

– Florence syntyi, jotta voisi saada maailman hymyilemään. En ole koskaan saanut yhtäkään negatiivista kommenttia tai katsetta. Kun olemme kaupungilla, hän jakelee hymyjä ja saa niitä takaisin. Jos Florence ei huolehdi Downin syndroomasta, miksi meidän pitäisi?

"En pelkää erityislasten tarpeita"

Florencen pienikokoisuus aiheutti huolta raskausaikana. Witt joutui jatkuvasti vastaamaan kyselyihin siitä, miksei sikiötä testattu syndrooman varalta.

– Vastasin joka kerta samalla tavalla: koska sillä, onko hänellä Downin syndrooma, ei ole minulle mitään merkitystä. En pelkää erityislasten tarpeita, Witt kuvaa The Sun -lehdessä.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Florence syntyi toukokuussa 2015. Witt kertoo tunteneensa suunnatonta rakkautta, kun sai vastasyntyneen tyttärensä rinnalleen.

– Kun hän avasi silmänsä ja tunnistin Downin syndrooman piirteitä, rakkauden tunne ei muuttunut. Hymy kasvoillani säilyi.

Perheellä on kaksi muutakin lasta. Florence oli odotettu lisä perheeseen.

– Hän on elämämme valo, Witt kuvaa tytärtään.

Miten käy, kun lapsijoukko viedään syömään hienoon ravintolaan? 

Lapset ratsaavat Kari Aihisen huippuravintolan 5:37

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat