Mainos

Vauvan pahoinpidellyt lastenhoitaja vapautettiin syytteistä – vanhemmat vaativat oikeutta lapselleen

Vanhemmat ovat vedonneet sosiaalisen median käyttäjiin saadakseen perheen vauvaa pahoinpidelleen lapsenvahdin vastuuseen teostaan.

Yhdysvaltalaiset vanhemmat ovat ryhtyneet kampanjoimaan Facebookissa saadakseen oikeutta pahoinpidellylle vauvalleen. 

Alicia Quinneyn ja Joshua Marburyn painajainen alkoi kaksi kuukautta sitten, kun he palasivat kotiin illanvietosta. Vanhemmat olivat jättäneet vauvan ja hänen isosiskonsa luotettavalle lapsenvahdille, joka oli myös heidän perhetuttunsa. Kaiken piti olla kunnossa, mutta kun he saapuivat kotiin, he löysivät lapsenvahdin nukkumasta vanhempi lapsi vierellään. Pieni Jacob-poika huusi hysteerisenä yksin omassa huoneessaan.

Lapsenvahdin ajattelemattomuudesta suivaantuneet vanhemmat lähettivät lapsenvahdin kotiin, mutta koko totuus paljastui kuitenkin vasta aamulla.

Lyönnit olisivat voineet koitua pojan kohtaloksi

Aamulla vanhemmat huomasivat, että pojan vartalo ja kasvot olivat täynnä mustelmia ja pahoinpitelyn jälkiä. Pelästyneet vanhemmat kiidättivät pojan välittömästi sairaalaan, jossa lääkärit arvioivat poikaan kohdistuvien lyöntien olleen niin vahvoja, että ne olisivat voineet jopa tappaa pojan. Vanhemmat tekivät asiasta välittömästi rikosilmoituksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lastenhoitaja ei joutunut kuitenkaan syytteeseen, sillä viranomaisten mukaan pahoinpitelystä ei ole tarpeeksi vahvaa näyttöä. Tuomiota ei voida langettaa, sillä lapsi ei pysty sanallisesti kertomaan illan tapahtumista.

Vanhemmat eivät suostuneet hyväksymään vapauttavaa tuomiota, vaan ryhtyivät toimeen lastenhoitajan vastuuseen saattamiseksi. He julkaisivat pojan vammoista kuvia Facebookissa ja kannustavat ihmisiä toimimaan, jotta yksikään lapsi ei enää joutuisi kokemaan samaa. 

Lähde: Likes

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.