Vau, mitä piruetteja! Tämä balettitanssija osoittaa, että raskaus ei ole este tanssiuralle

Kuudennella kuulla raskaana oleva tanssija loistaa balettiesityksissä kasvavasta vatsastaan välittämättä. 

Kun raskauden kuudes kuukausi koittaa, useammat naiset alkavat tuntea itsensä hieman väsyneeksi. Tyypillisiä raskauteen liittyviä oireita ovat myös selkäsäryt ja turvotus. Tämä tuleva äiti ei kuitenkaan anna oireiden hidastaa tahtia, vaan hän tanssii balettia lähestyvästä synnytyksestä huolimatta.

Esiintyy edelleen aktiivisesti

Ashley Boulder on tanssinut New Yorkin baletissa jo yli kymmenen vuoden ajan, eikä lopettamispäätös kuulu lähitulevaisuuden suunnitelmiin.

Boulder esiintyy edelleen aktiivisesti balettiesityksissä. Muutama kuukausi sitten hän kipusi lavalla muun muassa Joutsenlampi- ja Pähkinänsärkijä-esityksiin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka voisi luulla, että kasvanut vatsa tuottaisi tasapaino-ongelmia muun muassa piruetteja tehdessään nainen todistaa luulot vääriksi. Tämä 32-vuotias nainen on julkaissut Instagram-tilillään kuvia ja videoita, joissa hän pyörähtelee kuin kuka tahansa muukin tanssija. 

Tuleva lapsi kiinni baletin maailmassa

Huhtikuussa syntyvä esikoistyttö on päässyt jo ennen syntymäänsä tutustumaan baletin ihmeelliseen maailmaan. Naisen työtoverit ovat ostaneet pian syntyvälle tytölle jo hänen ensimmäisen balettiasunsa, joten täysin tanssin maailmalta syntyvä lapsi ei voi välttyä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Marraskuussa raskaudestaan ilmoittaneella tanssijalla on Instagramissa kymmeniä tuhansia seuraajia, jotka seuraavat aktiivisesti tämän tanssijan uran ja raskauden etenemistä. Ainakaan vielä tanssija ei ole ilmoittanut aikeistaan jäädä äitiyslomalle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat