Mainos

Vastuullisempia valintoja: Reilun kaupan luomubanaani kauppoihin

Uusi Pirkka Luomu Reilun kaupan banaani on kaupan omien merkkien banaaneista ensimmäinen, jossa yhdistyvät luonnonmukainen ja vastuullinen tuotantotapa.

Banaani on suomalaisten kestosuosikki. Valitsemalla kaupassa uuden Pirkka Luomu Reilun kaupan banaanin voit tehdä vastuullisen ostopäätöksen. Reilu kauppa takaa vakaan toimeentulon viljelijöille ja työntekijöille hyvät työolot. Luomu-merkki varmistaa, että banaanit on tuotettu ympäristöystävällisesti.

K-ruokakaupoissa kattava valikoima Reilua kauppaa ja luomua

Pirkka-brändi tarjoaa asiakkaille luotettavia, hyvinvointia edistäviä ja ympäristöä säästäviä tuotteita ja palveluita. K-ruokakaupoissa on Suomen kattavin valikoima Reilun kaupan tuotteita. Myös luomutuotteiden arvostus kasvaa koko ajan. Luonnonmukaisesti tuotettuja ja valmistettuja tuotteita käytetään yhä enemmän, esimerkiksi Pirkka Luomu -tuotteiden kysyntä on kasvanut tasaisesti.

K-ruokakauppojen tavoitteena on kasvattaa Pirkka-luomutuotevalikoima nykyisestä noin seitsemästäkymmenestä tuotteesta sataan vuoden 2012 aikana. Laajalla luomutuotteiden valikoimallaan K-ruokakaupat tarjoavat asiakkailleen tuotevaihtoehtoja helpottamaan arjen vastuullisten valintojen tekemistä.

– Pirkka on Suomen ensimmäinen kaupan oma merkki, jonka valikoimaan Luomu Reilun kaupan banaani otettiin. Pirkka Reilun kaupan banaani lanseerattiin vuonna 2008, ja sen menekki on ollut tasaista lanseerauksesta lähtien. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä sen laatuun. Myös luomun kysyntä on ollut kasvussa viime aikoina, joten oli loogista yhdistää Reilu kauppa ja luomu samaan tuotteeseen, kertoo Ruokakeskon Pirkka-päällikkö Juha Andelin.

Pirkka Reilun kaupan Luomu banaani on tuotettu Perussa, ja se tulee K-ruokakauppojen valikoimiin maaliskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja