Varo näitä drinkkejä – Lihottavat ja vievät hallintakyvyn

Team Beachbody Club kertoo verkkosivuillaan, mitkä drinkit kannattaa jättää väliin, jos haluaa herätä virkeänä sängystä ja näyttää viehättävältä rannalla. Lue, löytyykö sinun suosikkidrinkkisi listalta.

Scorpion

Scorpion-drinkki sisältää vaaleaa ja tummaa rommia, brandya ja appelsiinimehua. Se, kuten mikä tahansa "grogiksi" esiteltävä juoma, on yksi pahimmista litkuista, joita voi kurkkuunsa kaataa. Sokeristen juomien yhdistelmä tarjoillaan kulhosta, joka on riittävän iso kuudelle hengelle. Yhdenkin tällaisen jälkeen voi heittää hyvästit humalan muille vaiheille ja valmistautua suoraan krapulaan.

Long Island Iced Tea

Nimestään huolimatta tämä juoma ei ole teetä nähnytkään. Ginin, tequilan, vaalean rommin, vodkan ja triple secin eli värittömän appelsiinin makuisen liköörin sekoittaminen sitruunamehuun ja kolajuomaan ei tuota pätkääkään antioksidantteja. Muutaman tällaisen jälkeen on valmis painumaan pehkuihin.

Vodka Red Bull

Kofeiinia sisältävän energiajuoman ja vodkan sekoituksen jälkeen uni ei todennäköisesti tule ennen auringonnousua. Positiivista on, että virtaa riittää niin, että juotuja kaloreita jaksaa kuluttaa tanssimalla pois koko illan.

Jack and Coke

Jack and Coke on drinkki, johon on yhdistetty Jack Daniel'sin viskiä ja Coca-Colaa. Verensokeria nostattavaa kokista ja alkoholia kittaamalla tappelu nakkikioskilla on lähes taattu.

Piña Colada

Piña Colada valmistetaan vaaleasta rommista, kookosmaidosta ja ananasmehusta. Juoma yhdistää kaksi kaloripommia: alkoholin ja rasvan. Tuloksena syntyy käytännössä ravintoaineeton maitosekoitus, joka sisältää puolet päivittäisestä kaloritarpeesta – unohtamatta sokeria, joka takaa mojovan krapulan.

Lähde: Focusedonfitness.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat