Varkaat pukeutuivat sairaanhoitajiksi ja veivät paketteja kuisteilta Yhdysvalloissa – poliisi julkaisi kuvat epäillyistä itse teossa

82-vuotias naiskehonrakentaja pysäytti murtovarkaan nyrkein 1:44
Tämä 82-vuotias kehonrakentaja taltutti murtovarkaan.

Yhdysvaltain Kennewickissä kaksi sairaanhoitajiksi pukeutunutta varasta kävi viemässä kuisteille jätettyjä paketteja, kertoo paikallinen poliisi. 

Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan Kennewickin poliisilaitos julkaisi Facebookissa kotien valvontakameroihin tallentuneita kuvia sinisiin sairaanhoitajan vaatteisiin pukeutuneista naisista, jotka olivat käyneet asuntojen kuisteilla ja napanneet mukaansa oven ulkopuolelle jätettyjä lähetyksiä. Toisella naisista oli kädessään kirurgin hanskat. He käyttivät samaa autoa, joka sekin näkyi kuvissa.

Vaikka epäillyt näyttivät sairaanhoitajilta, poliisi ei usko, että he tosiasiassa olivat sitä, miltä näyttivät.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koronaviruspandemian takia jotkut amerikkalaiset ovat varotoimenpiteenä jättäneet kotiinkuljetuksena tilattuja paketteja talon ulkopuolelle pidemmäksi aikaa kuin yleensä. Yhdysvaltain tautikeskuksen, CDC:n, mukaan on epätodennäköistä, että koronavirus voisi levitä postin tai pakettien myötä. CDC:n mukaan voi kuitenkin olla mahdollista, että infektio leviää koskettamalla ensin pintaa, jolla virus on ja sen jälkeen omia kasvoja. CDC suosittaa, että paketin tai postin noutamisen jälkeen amerikkalaiset pesisivät käsiään vedellä ja saippualla ainakin 20 sekuntia tai käyttäisivät käsidesiä, jossa on vähintään 60 prosenttia alkoholia.

Lue myös:

    Uusimmat