Pormestari löysi kellaristaan piileskelevän naisen Kentuckyssa – erikoisessa tapauksessa poliiseja huvitti pormestarin kannalta kiusallinen seikka: "Kysyin heiltä, miksi he virnistelivät"

0:53
Japanin Osakan pormestari puolestaan nousi otsikoihin erikoisten lausuntojensa vuoksi. Pormestari haluaa miesten käyvän kaupoissa, koska naisilla kestä liian kauan.

Amerikkalaispormestari löysi kellaristaan peloissaan olevan naisen.

Kentuckyn Bowling Greenin pormestari Bruce Wilkerson kertoo löytäneensä omistamansa talon kellarista järkyttyneen naisen, kertoo paikallinen Bowling Green Daily News.

Wilkerson oli nukkunut remontoimassaan kodissa Bowling Greenin kaupungissa viime viikon keskiviikkoaamuna, kun oli kuullut metakkaa kodin ulkopuolelta. Kun ääni ei loppunut,  poliisinakin aiemmin toiminut mies meni katsomaan, mistä meteli johtui. Hän löysi verta kellarinsa oven luota, kertoo myös New York Post.

Kellari oli tyhjä, mutta Wilkerson löysi muovipussillisen naisen vaatteita. Silloin hän soitti poliisille kysyäkseen ilmoituksia kadonneista naisista. Niitä ei löytynyt, ja mies jatkoi remonttiaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen lähti karkuun

Myöhemmin samana päivänä Wilkerson havaitsi, että jotkin talon virtakytkimistä eivät toimineet. Lähtiessään tutkimaan ongelman syytä hän havaitsi, että tällä kertaa kellarin ovi oli raollaan. Kellarissa piileskeli pelästynyt nainen.

– Hän sanoi, että ‘piileskelen joltakulta”, Wilkerson kertoi paikalliselle uutisivustolle.

Kun Wilkerson soitti poliisille naisen vastustuksesta huolimatta, nainen juoksi pois kellarista ja kadulle. 

Pormestarin mukaan nainen oli noin 20-vuotias ja ruskeatukkainen, mutta häntä ei ole tunnistettu.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliiseja hieman huvitti pormestarin kannalta kiusallinen yksityiskohta.

– Kerroin poliiseille, kun he tulivat paikalle, ettei hän varastanut mitään. Kysyin heiltä, miksi he virnistelivät, ja he sanoivat, että kirjoittivatpa he raportin miten tahansa, se näyttää siltä, että pormestari lukitsi naisen kotiinsa, mies vitsaili WNKY-sivustolle.

Wilkerson kertoikin halunneensa tulla itse julkisuuteen asian kanssa, ennen kuin tarina pormestarista, joka lukitsi naisen kellariinsa, lähtisi leviämäään.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja