Värikästä elämää viettänyt Ozzy Osbourne katuu olleensa huono isä

Ozzy Osbournen poika Jack haluaa muuttaa ihmisten käsitystä isästään. Jackin mielestä Ozzy on muuttunut mies, joka katuu, ettei ollut aiemmin riittävästi läsnä lastensa elämässä.

Ozzy Osbourne katuu olleensa huono isä nuorempana, tähden poika Jack Osbourne paljastaa. Rokkarilla on yhteensä viisi lasta: Jessica ja Louis edellisestä avioliitostaan Thelma Rileyn kanssa ja Jack, Kelly ja Aimee seuraavan vaimonsa Sharon Osbournen kanssa. Osbourne kärsi pitkään päihdeongelmista, jotka vaikuttivat hänen kykyynsä olla läsnä lastensa elämässä.

Jackin mukaan isä on kuitenkin tehnyt kaikkensa paikatakseen erehdyksensä.

– Isä oli väärillä raiteilla, mutta on kulkenut pitkän matkan noista ajoista. Vain koska hän ei ollut hyvä isä silloin, ei merkitse että hän ei voisi olla hyvä isä nykyään. Ja hän on. Isä katuu, että menetti elämästään osan olemalla niin sekaisin, Jack selittää.

Jack tuottaa parhaillaan dokumenttia "God Bless Ozzy Osbourne". Dokumentissa Jack haluaa näyttää isästään herkän puolen, sen ihmisen, joka on kärsinyt huonosta itsetunnosta ja rakastaa perhettään. Jack onkin väsynyt julkisuuskuvaan, jonka mukaan Ozzy on vain päihderiippuvainen rokkari.

– Alkoi olla turhauttavaa kohdata ihmisten ennakkoluuloja. Isäni on todella muuttunut ja on aivan eri ihminen nyt kuusikymppisenä - harva onnistuu samassa, Jack sanoo.

Jack halusi katkaista huhuilta siivet ja näyttää kameralla, kuka Ozzy todella on ja minkälaista elämää hän viettää.

– Hän oli hyvin epävarma itsestään nuorempana, mutta yhtäkkiä hän joutui valtavaan valokeilaan ja hänestä tuli suosittu muusikko. Hän kehitti viihdyttävän tavan olla itsetuhoinen vain salatakseen oman epävarmuutensa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja