Ozzy Osbourne: Tatuointeihin jää koukkuun

Ozzy Osbournen mielestä tatuointien hankkiminen ei aina ole hyvä idea, koska niihin voi jäädä koukkuun. Ja joskus voi tuo ikuinen jälki iholla kaduttaa: Osbourne itse katuu polvessa olevaa tatuointiaan.

Lepakon päitä napsinut The Black Sabbath -yhtyeen laulaja Ozzy Osbourne omistaa monenmoisia tatuoituja jälkiä ihollaan. Kokenut konkari kertoo, että ihmiset tempautuvat tatuointien maailmaan aina heti ensimmäisen jälkeen.

– Ongelma tatuointien kanssa on se, että ne ovat addiktoivia. Tunnen tyttöjä, jotka aloittavat kukkasesta nilkassa ja kolme kuukautta myöhemmin heillä kokonainen taistelukenttä pitkin takapuolta, Osbourne kertoo The Timesille.

Osbourne myöntää itsekin katuvansa yhtä tatuoinneistaan: nimittäin iloista naamataulua, "smiley face"-tatuointia tämän polvessa.

– On eri asia olla nuori ja nätti tatuointeineen, kuin olla vanha mummo jolla on lerppuinen risti tatuoituna käteen, Osbourne jatkaa.

– Joskus kun herään ja näen tuon itse piirtämäni hymyilevän naaman polvessani, ajattelen että miksi helvatussa minä tein niin! Sitä paitsi tatuoinnin ottaminen sattuu aivan järjettömästi, Osbourne jatkaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja