Värikäs Pippa Middleton edusti New Yorkissa – onko naisella muutto mielessä?

Onko Pippa Middleton muuttamassa rakkauden perässä New Yorkiin? Katso kuvat värikkäästä "kuninkaallisesta pikkusiskosta".

Cambridgen herttuattaren pikkusiskosta Pippa Middletonista, 28, on kuuluisan kauneutensa ja hehkutetun vartalonsa ansiosta tullut yksi kansainvälisesti seuratuimpia julkkiksia. Brittinainen ei saanut olla paparazzeilta rauhassa New Yorkin syyskuisella New Yorkin -reissullakaan. Jos jenkkimedioihin on uskomista, neiti Middleton saattaa olla asuntoa metsästämässä. Taksilla kaupungissa suhatessaan naisen kerrotaan olleen kiinteistönvälittäjän seurassa.

Arkinen, mutta kaunis Pippa Middleton oli pukeutunut siniseen toppiin ja räikeän oransseihin housuihin. Tyylinsä hän viimeisteli punaisilla kynsillä, punospohjan nudeilla korkokengillä ja kesäisellä korimaisella laukulla.

Värikäs Pippa Middleton on ollut aktiivinen ihmissuhteissaan, sillä hänet on yhdistetty samanaikaisesti jopa kolmeen eri mieheen: hotellinomistaja André Balazsiin, New York Rangers -jääkiekkojoukkueessa pelaavaan Sean Averyyn ja tenniksen pelaajaan Spencer Vegoseniin. Ketä miehistä nainen mahtaa tapailla?

Lue myös:


Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat