Värikäs nakkikeitto 30.11.2000

Toim. Ari Malmberg

2 pientä porkkanaa
2 pientä punajuurta
2 perunaa pieni pala juuriselleriä
öljyä
vettä
2 varsisellerin vartta
2 kotimaista omenaa
300 g nakkeja suolaa chiliä
1 rkl sitruunamehua

1. Kuori ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi.
2. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja lisää raaste kattilaan.
3. Kuullota juuresraastetta hetki ja lisää sitten vettä niin, että raaste peittyy.
4. Anna kiehua kannen alla.
5. Leikkaa varsiselleri hienoksi silpuksi ja raasta omenat.
6. Lisää ne kattilaan ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
7. Leikkaa nakit pieniksi paloiksi, lisää keittoon ja anna nakkien lämmetä.
8. Mausta keitto ja tarjoa se.

Lue myös:

    Uusimmat