Mainos

Vappupallot hyötykäyttöön: Näin et koskaan enää hukkaa autoasi parkkipaikalla

Kätevä ilmapalloniksi Youtube-käyttäjän videolla voi jäädä huomaamatta, jos huomio herpaantuu vilkuilemaan yllättävää mönttiä takakontissa.

Kuinka moni on joskus kadottanut autonsa täpötäydelle parkkipaikalle? Kauppakassit käsissä juokset puuskuttaen ympäriinsä, mutta oma kaara tuntuu vajonneen maan alle. Yhtäkkiä löydät sen ihan toiselta puolelta, mihin olit kuvitellut sen pysäköineesi ja kiroat taas muistiasi.

Chootavao-nimimerkillä esiintyvä mies on ladannut Youtubeen mainion vinkin, jonka avulla oman auton löytää parkkikselta helposti. Tämä niksi tuleekin mitä parhaimpaan aikaan, sillä vappuilmapallot pääsevät näin hyötykäyttöön.

Pallot siis kiinnitetään peräkonttiin, josta ne näppärästi napataan näkyville, kun lähdetään ostoksille. Pallot näkyvät jo kauas takaisin tullessasi.

Youtubeen vuoden 2017 alussa lisätty video on kohahduttanut paitsi toimivalla ilmapallovinkillä, myös mustemmalla huumorilla. Takakontista pilkistävistä lenkkareista ei tarvitse huolestua, sillä paikallinen poliisi on tehnyt työnsä ja todennut videolla näkyvän roskasäkkikasan hyvin tummanpuhuvaksi vitsiksi.

Ilmapallot tosin, ne kannattaa laittaa jokaisen auton takakonttiin juhlatunnelmaa tuomaan pikimmiten. Tosin, sitten sen oman auton löytäminen voi taas vaikeutua.

Lähde: Viral Videos

***

1:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.